IDENTIFIKOVANA: Leš žene na gradilištu pozorišta

Na gradilištu Narodnog pozorišta u Subotici juče je pronađen leš.

List Politika piše da reč o Radmili M. starijoj ženi iz naselja Zorka čiji nestanak je prijavljen pre više meseci. Pretpostavlja se da je telo duže vreme bilo u podrumu.

Uviđaj su obavili policija i zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva ali niko od njih nije želeo da daje izjave za javnost uz obrazloženje da će biti izdato saopštenje. Kod stradale osobe pronađena su lična dokumenta. Za vađenje tela iz podruma angažovana je vatrogasna služba a prisutna je bila i ekipa Hitne medicinske pomoći.

Telo je slučajno pronašla grupa studenata arhitekture Fakulteta tehničkih nauka, koji su u pratnji profesora obilazili gradilište.

funero

Telo je pronađeno u podrumu objekta, koji je bio pun vode. Tužilac Višeg javnog tužilaštva i inspektori subotičke policije ubrzo nakon toga započeli su uviđaj.

– Leš je bio u veoma lošem stanju, potpuno raspadnut. S obzirom na to, još uvek se ne zna uzrok smrti, pa se ne isključuje mogućnost ubistva. Sve će se znati nakon obavljene obdukcije – navodi izvor Kurira iz istrage.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, policija ispituje da li je telo pronađeno na gradilištu posmrtni ostatak starice čiji je nestanak prijavljen još osmog marta ove godine u Subotici.

Uvidjaj-SU-2

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 30 = 37

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: