Imenovan predsednik odbora Pokret snaga Srbije

Na prošlonedeljnom sastanku u Subotici za predsednika Opštinskog odbora Pokreta Snaga Srbije do održavanja Skupštine ovog organa imenovan je profesor Dragan Tovarišić, diplomirani inžinjer elektrotehnike.

 

PSS– Na sastanku je naglašena potreba ponovnog okupljanja članova i simpatizera ovog pokreta u cilju obnove osnovnih pretpostavki života u Srbiji i Subotici, koje su decenijama, moglo bi se reći sistematski, urušavane. Iako je trenutno u vladajućoj koaliciji sa SNS-om, Pokret Snaga Srbije je otvoren za saradnju sa svim partijama kojima je osnovni cilj brzo i trajno poboljšanje života obespravljenih radnika, nezaposlenih lica, penzionera, studenata i svih onih koji su na ivici egzistencije,a protiv je svih onih koji su “preko noći” nezakonitim radnjama stekli privilegije i finansijska i materijalna sredstva. U toj borbi Pokret Snaga Srbije će istrajati do kraja,što pokazuje i želja velikog broja članova Pokreta za ponovnim okupljanjem – saopštili su iz ovog pokreta.


– Progonstvom Bogoljuba Karića, protiv koga ni nakon 8 godina nije dokazana niti jedna protivzakonita radnja u procesu sračunatom na enormno bogaćenje i pljačku naroda od strane onih protiv kojih se upravo vode osnovani krivični postupci, jeste usporilo rast Pokreta, ali su istinski simpatizeri ostali verni težnjama i ciljevima Pokreta i naroda koji žive ovde. Zbog toga pozivamo sve prave pristalice Pokreta Snaga Srbije da nas posete na stranicama www.psssubotica.blogspot.com ili Facebook-u ”POKRET SNAGA SRBIJE – OO SUBOTICA” ili se jave putem telefona 024/55-60-59 od 18-20 h – piše u saopštenju.KOMENTARI

 1. Jasso kaže:

  Karic nije prognan,nego je pobegao iz Srbije,ako je cist i nije uradio to za sta se tereti,nek se vrati i objasni to sto interesuje sud,gde su pare sa Kipra,mislim na onih 4,5 milijardi maraka sto je pokojna Borka Vucic iznela za racun Milosevica i za ciji racun ih je prebacio tamo gde su sada i kolika je njegova provizija bila,ako nema prste u tome ne vidim razloga da se ne vrati,ali iako su njegovi u vlasti sa naprednjacima on se ne vraca,znaci kako kaze ona narodna "gde ima dima ima i vatre",jednom recju nije posve cist u svemu tome…

 2. miron kaže:

  Ono sto moze da se primeti jeste cinjenica da, iako je Bogoljub vec 8 godina van Zemlje, ova Zemlja rapidno propada i sve vise gladuje. O "nasim novcima" na Kipru sinoc je govorio Mile Dragic, cija je firma za 8 godina sa 8000 radnika pala na 300. Dakle, po Dragicu, posle 5.oktobra Dinkic je otisao na Kipar i proslavio uz sampanjac pronalazak vredan 4,5 milijardi maraka, da bi nakon 3 meseca pricao kako nista nije nasao. Sve su to redovno objavljivali i mediji. Uostalom, hajde da se podsetimo ko je jedina konstanta na "politickom nebu" Srbije u prethodnih 13 godina i kod koga su celo vreme bile sve nase finansije i bankarstvo i ko je kompromitovao vrednosti 5.oktobra. Dinkic je bio i za vreme Djindjica, i za vreme Kostunice (kada je i pokrenuta kampanja protiv Karica) i za vreme Tadica i sve ih je kompromitovao, a njihove stranke unistio. Sve se menja samo Dinkic ostaje. O gresima Karica preporucujuem link: http://www.novimagazin.rs/vesti/bogoljub-karic-nemam-nameru-da-se-vraam-u-srbiju

 3. Novinar kaže:

  Kako neko moze da prihvati da bude predstavnik stranke Pokret snaga Srbije?

   

  Dno!

 4. zorandjala kaže:

  a kakva mu je to odlika ili kvalitet. diplomirani inzinjer elektrotehnike. dosta tih diplomiranih koji posle dovode savetnike sa osam razreda.neka za sebe napisu posten, neposten pa da znamo sa kim imamo posla.

 5. mirko kaže:

  biti neobavešten je isto što i biti nepismen. Zar iko pametan može da pomisli  da jr nrko kriv i da u inostranstvu radi velike poslove – u Belorusiji projekte , koji su većpri kraju, u vrednosti od preko 10 milijradi dolara, zgradu olimppijskog komiteta u Sočiju, a uskoro i projekat u IURAKU, TAKODJE VREDAN 10 MILIJARDI  DOLARA,A DA JE ODISTA KKRIV I DA GA GONI NJEGOVA ZEMLJA?!

  Velika je stavr biti član PSS i zato sa velikim zadovoljtstvo pratim rad sadašnjeg poverenika. Bojim se da će mnogi sutra, koji su sada spremni da osudjuju i one za koje slušaju Dinkića i njemu slične, koji su do juče spvali na pocepanom kauču, a kada su postali ministri plivaju u novcu!

   

 6. pere kaže:

  cool

OSTAVITE KOMENTAR