Imenovana v.d. direktorica Gerontološkog centra

Na današnjoj sednici Pokrajinske vlade, za vršioca dužnosti direktora Gerontološkog centra u Subotici, imenovana je Brankica Tešanović, master ekonomije iz Subotice.

Ona će na toj funkciji zameniti dosadašnjeg direktora Nenada Ivaniševića, koji sada obavlja funkciju Pokrajinskog sekretara za privredu i turizam.

RTV Yu eco


KOMENTARI

 1. Mare kaže:

  Znaci ostaje Ivanisevic i dalje 🙂

 2. Josipa kaže:

  Čestitam Branki, vredna žena. I čestitam Sdp u. A subotički Sns je politički u rupi i u gradu i u pokrajini. Nemaju ni na jednom bitnom mestu nikoga. Bakića ne racunam, njemu neko treba da javi da su pukli jer izgleda nije svestan.

 3. (ba)laban kaže:

  Pojedini SNS kadrovi su “sposobni” za vršenje raznoraznih funkcija iz 5-10 potpuno različitih oblasti.

  Znam, za jadnu državu Srbiju je to izuzetno žalosno, ali ova njihova rotiranja na rukovodećim pozicijama i u ministarstvima su više nego smešna. Degutantno jeste, međutim meni se čini da oni u svojim šupljim glavudžama na to gledaju kao na sasvim normalnu pojavu.

 4. Mecca kaže:

  @ (ba)laban
  zar vas posle osam godina čudi ovakva kadrovska politika ? Pa ona je postala konstanta. Vest bi bila da je neko sa odgovarajućim obrazovanjem i radnim iskustvom postavljen na odgovarajuću funkciju.
  Ako može vlasnik pečenjare da vodi EPS, dezerter da bude ministar vojni, falsifikatori da nam budu ministri finasija i unutrašnjih poslova, pravnik da nam bude ministar poljoprivrede, keramičar da vodi obaveštajnu službu, ako bez znanja stranog jezika možete biti ministar spoljnih poslova, zašto neko ko nikada nije radio u privredi i turizmu ne može biti pokrajinski sekretar za te oblasti ?
  Novi pokrajinski sekretar za privredu i turizam je pravi predstavnik sadašnje vladajuće kaste, koju karakterišu diplome i titule nikakvog kredibiliteta, stečene u poznim godinama, odsustvo radnog iskustva u realnoj privredi, politička karijera građena preletanjima iz stranke u stranku, a imovinska stanja u koliziji sa zvaničnim primanjima i prihodima.

 5. Pera kaže:

  Ovaj balaban agitpropni “zaboravlja” da je antisistem koji botovski “kritikuje” po nalogu projekat i njegovih vladara i finansijera. Taj “sns” je čedo KPJ tj. Kominterne tj. Unijatstva tj. Globalizma tj. Ideologije “nadnaroda”. Mržnja goyima, čak i kada su od koristi, je osnov vaše ideologije. Sme li istina u javnost?

 6. zig zigi kaže:

  jeste jeste kako da ne. Kim jung Ivanisevic nece samo tako da se oprosti od krave muzare, bas kao i svaki drugi politicar. Ova ce biti direktorka na papiru a on ce biti dozivotni nezvanicni vladar gerontoloskog centra. Ovo smo vec videli pre par godina kad je isto tako dobio neku funkciju, otisao pa se vratio.

OSTAVITE KOMENTAR