Imenovani novi direktori 4 preduzeća

Odbornici su imenovali vršioce dužnosti direktora za JKP: za vršioca dužnosti direktora JKP “Čistoće i zelenila imenovan je Slobodan Milošev ispred SNS-a, Stadion – Robert Tot (SVM), Subotičke pijace Ilinka Vukoja (DSHV-A) i potvrđen je mandat direktorki Pogrebnog Vesni Prčić.

 

skupstina 4Početak sednice obeležio je sukob unutar odborničke grupe SNS-a, što je imalo za rezultat napuštanje pojedinih odbornika sednicu. Bez obzira na to odbornici SVM-a i SNS-a tvrde da su odnosi unutar vladajuće koalicije stabilni.

 

Ilija Maravić, šef odborničke grupe SNS-a rekao je da je koalicija stabilna i da će unutar partijske razmirice rešiti na sednici gradskog odbora. On ističe da su oni jedinstveni i da su predstavnici SNS-a koji su potpisali koalicioni sporazum ostali u sali.

 

Laslo Kerekeš, šef odborničke grupe SVM-a se slaže sa Maravićem i ističe da imaju dobru saradnju sa delom SNS-a sa kojim su potpisali koalicioni sporazum.

 

Modest Dulić, Beata Bognar i Jožef Hužvar su položili odborničku zakletvu, jer je prestao da važi odbornički mandat Jene Maglaiu, Mariki Kern Šolji i Tomislavu Veljkoviću.

 

Do kraja godine očekuje se da bude održana sednica lokalnog parlamenta na kojoj treba da se nađe budžet za 2014. godinu.KOMENTARI

 1. zorandjala kaže:

  za vreme bravara samo on nije trebao imati skolu pa nam to nije odgovaralo danas skolu nema niko [i oni sto imaju kupili]i netrazi se sem ako neradis kod feudalca on trazi diplomu najmanje srednje skole za fizickog radnika.kod bravara se islo u kumrovec u partisku skolu, gde se ide danas,sve partiski poslusnici sa pamecu ko dva para pataka a znanje cemo videti kad budu trazili povecanje cena svojih usluga.

 2. Anonimni kaže:

  E sad treba da objasne svojim biračima svoje postupke. Smešni su do bola. Gospodin Milošev imao je vrlo zanimljivu političku karijeru: DSS – zamenik direktora Čistoće, DS odmah posle izbora – bez angažmana, SNS nakon konstituisanja republičke vlasti – direktor Čistoće, MRS sledeća politička opcija – direktor svih javnih preduzeća u gradu i široj okolinicool. Ostale neću ni da komentarišem – njima nije stalo do vlasti devil

  Ali neka stiže Vučić – biće reda i među naprednjacima ili će ih sve pohapsiti angry

 3. razočaranismenom kaže:

  Gospodinu Miloševu bi trebalo malo pogledati u prošlost, kakvim se sve aktivnostima bavio, ako se ne varam čak je jedno vreme bio i na državnim jaslama zbog nekuh kriminalnih radnji (par meseci). Pravi srBski političar – preletač, leti uvek u jače jato. Na žalost većina srpskih političara i funkcionera je negove kategorije – sumnivog porekla, bez pedigrea, sumnjivog materijalnog stanja i sumnjihvih diploma.

 4. Migo kaže:

  Sve mi ovo jako liči na stranku KVD. Kako vetar duva.Bunjevac u ortodoksnnoj partiji,….Srbin kod Madžara,….Samo da ne počne padati pisak u oči!

   

 5. rastafarijanac kaže:

  Imam utisak da iznenađenja tek predstoje 😉

 6. Guri kaže:

  jos jedan dokaz da je koalicija na vlasti sacinjena od ljudi sumnjive proslosti i nikakve biografije, profesionalne. jako mi je zao sto ovo sve vidim, jer ne vidim izlaz iz tunela…

OSTAVITE KOMENTAR