Interesantno u Spartaku poslednjeg dana prelaznog roka

Aktivan je Spartak u smiraj zimskog prelaznog roka. U Suboticu je poslednjeg dana roka stiglo čak 5 fudbalera, od kojih je najzvučnije ime Miloš Ostojić, nekadašnji štoper Partizana i trostruki šampion Srbije sa gigantom iz Beograda.

https://gradsubotica.co.rs/wp-content/uploads/2021/10/spartak.jpg

Miloš Tošeski je zadnji vezni koji je ove zime trebao da pojača Atirau ipak je završio u Subotici a ugovor je potpisan na tri i po godine. Miloš je makedonski internacionalac ali ima srpske papire.

Štoper Stefan Filipović ugovor je potpisao na godinu i po dana, a dolazi iz Radničkog iz Kragujevca. Alfonse Mabula je bek iz Tanzanije, rođen 2003. godine i četiri godine se obavezao na vrednost Spartaku i Simo Vrbijanac, dete kluba, je takođe štoper koji če naredne četiri i po godine, po ugovoru, provesti u Subotici.

 

HotsportKOMENTARI

  1. Pepi kaže:

    Kazite vi bolje kad cete sredit tribine ???

  2. Superhik kaže:

    Skolu fudbala drzite od 2008 godine [kada ste bezpravno i prisvojili ime,grb ,tradiciju kluba].id tada a evo prodje 14 godina ninedan suboticanin ne postade dugogodisnji prvotimac…vrsite genocid nad subotickim momcima na ustrb mesetarenja,bamestanja,prodaje igeaca i utakmica…

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: