Invalid brutalno pretučen u Subotici

J.B. (62) koji je invalid iz Subotice, brutalno je izudaran pesnicom. Kako tvrdi njegov sin I.B, napao ga je sugrađanin B. S. zbog bezazlene svađe u saobraćaju.

J.B. su konstatovane lakše telesne povrede i podlivi. Kako prenosi “Alo”, policija je upoznata sa događajem.

Čovek je dobio udarce kada je bio na mestu suvozača – šest puta pesnicom, i ko zna dokle bi to išlo da nesrećni čovek nije zvao sina.

– Napad se dogodio u ponedeljak oko 16 sati. Brat i otac su se vraćali kući. Brat je vozio automobil i pokušao je da napravi polukružno kretanje. U tom trenutku naišao je B.S. svojim automobilom, ali nije došlo do sudara – priča I.B. i dodaje:

– Brat je ukočio i izvinio se vozaču i nastavio kretanje. Međutim B.S. je krenu za njim da bi ga na oko 200 metara sustigao. Prišao je suvozačevom prozoru jer je bio otvoren i kroz salvu psovki šest puta udario oca pesnicom – objašnjava I.B.

Prema njegovim rečima, njegov brat je dao gas da pobegne od manijaka ali on je opet krenu za njima.

– Ponovo je prišao ocu, koji je invalid i to se vidi. Ima telesno oštećenje ruke, nije mogao da mu uzvrati, a brat se uplašio. Kada me je otac zvao da izađem ispred zgrade zatekao sam B.S. kako ga drži za okovratnik. U međuvremenu sam obavestio policiju ali do njihovog odlaska B.S. je pobegao – objasnio je I.B.

Kako je naveo njegov otac je zadobio lakše telesne povrede jer mu srećom ništa nije slomio, ali mu je cela glava bila u podlivima.

– Žao mi je samo što je udario na slabijeg od sebe. Video je da moj otac ne može da pomera ruku, stariji je od njega. Ne želim da ovo prođe nekažnjeno – kaže I.B. koji nam j eposalo fotografije ali i objasnio da njegov otac ima oteklinu ispod oka i nosa ali da se veći deo modrica povukao.

Kako nezvanično saznaje “Alo”, policija je upoznata sa događajem i trenutno se prikupljaju izjave svih učesnika i svedoka. Nakon prtikupljenih svih informacija obavestiće nadležno tužilaštvo koje će kvalifikovati delo i naložiti dalje postupanje.


ALOKOMENTARI

 1. NeZnam kaže:

  Interesantna je ova priča, jer, zašto bi B.S. udarao J.B. kada je ovaj bio na mestu suvozača, znači, teoretski J.B. nije bio neposredan učesnik u saobraćaju, nije bio krivac, uzročnik za saobračajnu grešku svog sina koji je bio na mestu vozača. Nešto tu još fali iz čitave priče. Ili su pale neke teške psovke, verbalne uvrede sa obe strane ili je napadač stvarno totalno pomahnitao. A i modrice i otekline se ne povuku baš za 15 minuta.

 2. Jovani kaže:

  A frajerčina pobego , slušajte svirači trubači ablenderi histerični ! ako mi jos jednom neki peder SVIRA ili ablenduje ili histerise u svojim kolima kao da ima ciklus menstruacije …Ja garantujem da necu znati sebe da kontrolisem ! Meni ima vozača i pedera ust pederčina , ako sporije vozis onda ti svira i hoce da te bije .Ali ako bi na mene naleteli pamtio bi celog zivoga taj dan !

 3. Zigzigi kaže:

  Nece mu policija nista, nadji ga i lepo mu vratite sve sa kamatom

 4. Caru carevo kaže:

  Dok se ne objavi puno ime i prezime i fotografija nasilnika, znači da su oni u povlašćenom položaju i imaju potporu za takvo ponašanje.

 5. Anonimni kaže:

  Hm. Brutalno pretučen, a ima lakše povrede? Doduše, ta nelogičnost i nije toliko čudna ako se uzme u obzir izvor vesti.

 6. Mama kaže:

  I moje dete su napali,prijavljeno policiji i nikome nista,znaci ako ne dodje donsmrtnog ishoda napadi iz cista mira su vrsnjacke carke

 7. Hajduk kaže:

  @ne znam-slažem se sa Vašim komentarom. Ima među svim učesnicima u saobraćaju i dobrih i loših i normalnih i budala. Svi mi grešimo, ali nije teško podići ruku, izvinuti se..ili jeste? Nije teško nekada propustiti neki auto iz sporedne ulice da se ne pravi zakrčenje, nije teško stati na pešačkom prelazu, a pešači da pređu normalnim hodom a ne kao na šetalištu, ili jeste? Neko je lepo napisao da se cela Subotica prođe za 20 min, gde žurimo? Malo više strpljenja, tolerancije svima nama fali..

 8. Gile kaže:

  2 godine zatvora!

 9. Subotickedijabole kaže:

  “Jovani” kakav si ti dijabola evo reci ko si ja cu ti prvi svirati 🙂

 10. Čistač kaže:

  Taj siledzija je B.S. Seljak sa morem kompleksa.

 11. Sigularia tantum kaže:

  Objaviti puno ime i prezime i ostale licne podatke pocinioca na prvi pogled ne bi bili nikakva smetnja
  . Kome moral i karekter dozvoljavaju fizicki nasrtaj na invalidnu osobu, tome nije problem niti da mu se ime i licni podaci objave i vuku po medijima. Sta vise u ovom slucaju javnost ima opravdani interes da sazna o kome se tu konkretno radi. Tim pre jer je doticni pobegao sa lica mesta i time obznanio da je svestan svog dela i da za njega ne zeli da odgovara i snosi odgovarajuce konsekvencije.
  Sa druge strane objavljivanjem i otkrivanjem identiteta pocinioca, bili bi u ceo slucaj inolvirani ljudi iz njegovog najblizeg okruzenja. (roditelji, deca, brat ili sestra itd) Oni bi onda niti krivi niti duzni ispastali zbog zlodela njihovog blizeg rodjaka i svi bi bili javno zigosani kao porodica. Ja licno pamtim slucaj jedne 14 godisnje ucenice iz naseg razreda ciji otac je uhapsen i kasnije osudjen zbog zbog velike pronevere i pljacke. Ucenicu su odjednom skoro svi u razredu (ali i u njenom komsiliku) tretirali i maltretirali kao da je ona licno izvrsila pljacku.

 12. Singularia tantum kaže:

  Brutalnost se ne manifestuje u stepenu povreda nego u samom (zlo)cinu i spermnosti pocinioca da uradi to sto je i kako je uradio. Brutalnost moze biti i verbalna i ne mora uvek da predstavlja fizicko nasilje.

 13. Ego kaže:

  @Jovani
  Onda bi tvoji inicijali bili u sličnom tekstu i tebe bi neke budala u komentarima isto ovako prozivala.

 14. Draguljche kaže:

  B.S. skraćeno od Bull Shit

 15. Aki maki kaže:

  Bokser,iskusan borac protiv mesara u maksiju,tinejdzera i žena

 16. Belo i steroidi ne idu zajedno kaže:

  B.S. treba valjda nekoga da ubije, pa da dobije neku iole ozbiljniju kaznu?
  Za to što je unakazio mesara u Maxiju, dobio nešto malo. Izašao na pola kazne…
  @NeZnam evo ja da ti kažem. Gledao sam ga jednom kad je isto tako u saobraćaju podivljao na sasvim običnog čoveka kojeg znam iz viđenja. Apsolutno ga čovek nije ni opsovao ni vređao. Samo su se kolima susreli u jednosmernoj ulici.
  Urlao je, lupao mu prozor. Zvao ga da se obračunaju (čovek frizer, a ovaj profi bokser). Sreća pa se čovek zaključao u kola i pozvao policiju. Naravno B.S. ih nije sačekao.
  U životu B.S. nisam video da je skočio na nekoga svoje veličine. Kriminalcu je mesto u zatvoru !!!

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 2 =