Istorija ispisana u Subotici: Prvi profesionalni ugovor u našem ženskom fudbalu

Trud sasvim sličan, uslovi ni izbliza onima iz muškog fudbala. Ali bar za Violetu Slović taj jaz između muškog i ženskog fudbala postao je nešto manji. Naime, kapitenka Spartaka i državnog tima dobila je prvi profesionalni ugovor u istoriji ženskog fudbala u Srbiji.

Kako je objavio subotički klub, ugovor je potpisan na četiri godine.

Podsetimo, Violeta Slović je ranije ovog meseca postala i prva dobitnica Zlatne lopte Fudbalskog saveza Srbije, pošto se do ove godine fudbalerke nisu nagrađivale. Možda sa Violetom Savić dođu i neka lepša vremena za naše fudbalerke. Fudbalska istorija Srba svakako će je pamtiti.

mozzartsport.comKOMENTARI

  1. vivos kaže:

    Bravo za rukovodstvo ŽFK Spartak Subotica, sledeći prelazni rok ode ona negde u Evropu ili Ameriku, a odšteta će biti velika. Mudar potez Arsića. Violeta Slović je
    naše zlato i nešto što drugi nemaju u svom sastavu. Violeta, živela nam mnogo leta i hvala ti što postojiš u Subotici i Srbiji.

  2. Dr sc. tro. Stormwatch kaže:

    Wooow! Respect! Drago mi je shto je Subotica apsolutno drugi svet u odnosu na ono shto je juzhnije, jer shto se juzhnije ide, Zhenska deca se uopshte i ne ubrajaju u decu niti imaju pravo bilo kakvog glasa iako su 5x sposobnija i pametnija od muskih kabadahija koji jedini atribut sa kojim raspolazhu je da su se u uslovima apsolutno nenormalne kulture u kojoj postoji samo Musko kao pol a Zhensko se ne **** 5% rodila kao musharci. Jos jednom respekt i bilo je vreme!

OSTAVITE KOMENTAR