Izaberite popust

Internet kupovina i prodaja su sve više zastupljeni na našim prostorima, beleže izuzetan rast i razvoj. Kupci, pre nego što odluče šta će kupiti bez obzira da li je u pitanju hrana, tehnika, igračke, putovanja i dr., sve više pretražuju internet kao izvor informacija, pre donošenja konačne odluke. Za online preduzeća, ovakav način trgovine donosi veliku uštedu, a kupcima kupovinu od kuće iz “fotelje”. Kod nas su sve popularniji sajtovi online prodaje sa popustima i do 90% ili po super (povoljnim) cenama.


Na sajtu www.izaberitepopust.com sa sedištem u Subotici, može se pronaći velika ponuda proizvoda, pretežno igračaka, koje će sigurno obradovati najmlađe, a neće preterano opteretiti džep.

 

Koferče za male doktorke

Koferče za male doktorke_21387975643


Da bi se kupovina realizovala potrebno je registrovati se na sajtu. Sam process kupovine može se realizovati u par klikova, a nakon uplate iznosa putem uplatnice, dobija se vaučer sa kojim se može koristiti naručena usluga ili proizvod.

 

Ostalo je još par dana do Nove godine a ukoliko još uvek nemate ideju kakvu igračku da poklonite mališanima, predlažemo da posetite ovaj sajt, možda vam on pomogne u donošenju odluke.

 

Ukoliko sam process kupovine nije jasan, za sve informacije možete pozvati kontakt telefon 066/55 33 220 na koji će se javiti Nataša Provči Mandić, osnivač ovog web portala.

 

Garaža sa benzinskom stanicom

Garaža sa benzinskom stanicom_1386335002

 

 KOMENTARI

  1. natasa jovanovic kaže:

    posalji te mi kofercic za male doktorke

     

OSTAVITE KOMENTAR