Još nije gotovo: Spartak pobedio u trećoj utakmici

Spartak pobedio za nastavak sna. Spartak – Vojvodina NS Seme 3:0 (25:20, 25:22, 25:17).

foto: suboticasport.com

Fantastična podrška sa punih tribina hale u Dudovoj šumi pomogla je Spartaku da bolje otvori meč i da brzo stvori prednost od + 6 kod rezultata 17:11 i bez problema je zadrži i iskoristi treću set loptu za 25:20.

Nastavljaju domaći u paklenom ritmu pa već na otvaranju drugog seta stižu do 5:1. Očekivao se i stigao je odgovor Vojvodine NS Seme koja najpre izjednačuje na 10:10 pa dolazi na +3 ali ne zadugo. Počinje klackalica koju u finišu domaći tim prevaljuje na svoju stranu i dobija i drugi set – ovaj put 25:22.

Da nije slučajno u finalu Spartak pokazuje i u trećem, ispostaviće se poslednjem setu, kada u seriji stiže do 7:1 a zatim i nezaustavljivo ide ka maksimalnoj pobedi. Dominiraju igrači Spartaka bez odgovora gostiju i na kraju stižu do velikih 25:17 za set i meč.

Finalna serija se seli u Novi Sad gde će Vojvodina NS Seme u nedelju imati drugu šansu da pobedom osvoji novu titulu. Eventualni trijumf Subotičana doneo bi nam majistoricu koja bi bila odigrana u Subotici naredne srede (20.04.)

 

RTVKOMENTARI

  1. Liman 3 kaže:

    Kako će ih Voša počistiti u Novom Sadu

  2. Libero kaže:

    Vi ste profesionalni sajt a ne kao oni sa sub.com gde ‘crnogorski gazda’ određuje koji će komentar pustiti a koji cenzurisati, istina ga boli! Mislim da se naslovom o velikoj pobedi OMK Spartak pokuša opravdati silni novac (iz gradskog budžeta) u prethodnih deset godina bez i jedne titule. Menjajte rukovodstvo.

OSTAVITE KOMENTAR

10 + = 11

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: