Jožef Kasa pušten iz pritvora

Bivši direktor filijale Agrobanke u Subotici Jožef Kasa pušten je danas iz pritvora, u kojem je bio od hapšenja 20. novembra 2012. godine, izjavio je njegov advokat Karolj Kovač.

 

“Kasa mi se javio danas posle podne i rekao mi da je izašao iz pritvora”, rekao je Kovač agenciji Beta.

 

Mediji su ranije javili da je Kasa zatvorsku ćeliju delio sa vlasnikom Delte Miroslavom Miškovićem, uhapšenim 12. decembra, kome je nedavno produžen pritvor.

 

Kasa, bivši gradonačelnik Subotice i bivši predsednik Saveza vojvođanskih Mađara, osumnjičen je za zloupotrebe kredita Agrobanke kojima je vlasniku firme Azotara Subotica Predragu Mališanoviću pribavljena nelegalna korist veća od 13 miliona evra od 2007. godine do 2010.godine.

 

Nekadašnje rukovodstvo Agrobanke, na čelu sa uhapšenim Dušanom Antonićem, osumnjičeno je za milionske zloupotrebe kredita, a mediji su naveli da je iz te državne banke na taj način nestalo više od 300 miliona evra.KOMENTARI

 1. Ime kaže:

  lol

 2. dzoni kaže:

  ma divna vest

 3. prvoborac kaže:

  vuckova borba protiv korupcije i kriminala pocela da dobija epiloge. 🙁 

 4. J kaže:

  I sta sad nikom nista?Kao i sve ostalo u ovoj drzavi.

   

 5. JovaToYou kaže:

  Kakav gnom od čoveka.
  Ja nikada nisam video njegovu fotografiju ili snimak na kome se smeje. 
  Neprijatan tip. 

 6. policajac kaže:

  trajno mu oduzmite imovinu vise!!! ******** je opet na ulici….pa ne verujem dokle vise!!!
   

 7. vlada kaže:

  malo neka se priseti slobode, cisto da mu jace zasladi, a uskoro ce zatvor…

 8. zdrav razum 2 kaže:

  E tek sad ce da znaju kako da napune Cash -a,Sve mahinacije jedan od drugog naucili ! Izgleda taj pritvor je bio kao seminar za da se malo bolje upte u MUCKE ! Pa sad cija KASA ce da se isprazni a cija da napune ,vidit cemo u buducnosti !Tako je to ruka ruku pere a narod ,nemoze niti da se.. jer je gladan,i nemoze da se prehrani i opstane.Obicno u zatvoru kriminalci izmenjivaju iskustva,i nalaze kako da unaprede svoj biznis !

 9. srdjan kaže:

  u “pravnoj” srbiji uglavnom posteni i sitni kriminalci ostaju u zatvoru i placaju kazne za svoja dela ili ne dela a pravi kriminalci rade “legalno” jer imaju vladu srbije kao pokrovitelja ili kao sponzora!

 10. milan kaže:

  u svakoj od milijardu afera glavni krivac je uvek isti,i niko ga ne vidi,a to je pravosudje.samo se uz pomoc njih mogu ovakvi spasavati,i nikad nijedna velika stvar ne zavrsi presudom,izdrzanom kaznom….sve samo zbog totalno korumpiranog pravosudja.nema hrabrosti,volje,ili pravih slepo postenih sudija,tuzioca….sve samo kukavice,ili pohlepni i korumpirani,politicki izmanipulisani…

OSTAVITE KOMENTAR