Kako su Subotičani dočekali Novu godinu

Uz valcer “Na lepom plavom Dunavu“ i višeminutni vatromet, nekoliko hiljada Subotičana dočekalo je novu dve hiljade dvadesetu na centralnom gradskom trgu, gde su nastupali tamburaški ansambl “Ravnica“ i Alen Ademović. Organizovani doček je protekao bez incidenata, a zvanična policijska procena je da je na trgu bilo dve hiljade ljudi.

Novogodišnja noć protekla je relativno mirno, a u ugostiteljskim objektima takođe nije zabeležen niti jedan incident. Više posla je bilo za ekipe Hitne medicinske pomoći koje su intervenisale u oko pedeset navrata, kako u ambulanti, tako i na terenu.

Zabeležene su dve teže saobraćajne nesreće tokom prepodneva, a takođe i jedna teška tokom noći, oko dva i trideset, kada je jedna ženska osoba zadobila teške telesne povrede nakon što je automobilom udarila u električni stub.

 

RTVKOMENTARI

  1. N.g. kaže:

    Bravo za Alena i Ravnicu. Publika je pevala i igrala uz svaku pesmu. Nova godina za pamćenje.

  2. Duško Nenadić kaže:

    Građanin sam Ulcinja i imam rodbinu u vašem gradu sa kojom sam dočekao novu godinu.Pitam se šta vaš gradonačelnik traži u Ulcinju za doček,pišem ovo jer mi je brat konobar koji je služio u jednom restoranu gde je u jednom društvu viđen vaš gradonačelnik.

OSTAVITE KOMENTAR