Kasa za glavnog i odgovornog urednika Subotičkih novina

Nekadašnji lider Saveza vojvodjanskih Mađara Jožef Kasa je imenovan na mesto glavnog i odgovornog urednika Subotičkih novina.

 

Kasa, koji je pre nekoliko meseci imenovan za direktora ovog najstarijeg medija u Subotici, postavljen je na ovu funkciju odlukom Skupštine osnivača Subotičkih novina i to nakon što se dosadašnji glavni i odgovorni urednik Savo Duvnjak povukao sa funkcije.

 

Kako su objavile Subotičke novine na svom sajtu, za zamenike glavnog i odgovornog urednika imenovani su novinari redakcije – Nada Harminc i Slobodan Đurikin.

 

Subotičke novine spadaju među najstarije novine u Srbiji, a ove godine obeležavaju 120 godina postojanja.

 

Kasa je bio u žiži javnosti krajem prošle godine kada je uhapšen u aferi “Agrobanka”. Međutim, on nije obuhvaćen optužnicom.

 

Pored Kase, koji je svojevremeno bio direktor subotičke filijale Agrobanke, tada je uhapšen i vlasnik preduzeća „Azotara“, „Azohem“ i „Mala Bosna“ Peđa Mališanović.

 

Mališanović ima vlasnički udeo od tri i po procenta u Subotičkim novinama, dok je najveći pojedinačni suvlasnik ovih novina Dušan Stupar, sa 27,34 odsto akcija.KOMENTARI

 1. su kaže:

  opet ovaj ****** dolazi na scenu!!!!???? e jeb.. ti drzavu i vlast!

 2. Limun kaže:

  E dosta mi je svega,krećem i ja u pljačku !
  Kada ih ne možeš pobediti onda im se pridruži !

 3. zoki kaže:

  Kasica-p****

  @Limun Tebe ce uhapsiti jer ne bi krao sa stilom. 

 4. LAKI kaže:

  ali  trebas  biti  bliski  suradnik  inace  nista  od  svega  !!!    😆
   

 5. dad kaže:

  Retko odvratan covek. Toliko se nakrao para tokom svog zivota pa mu i dalje nije dosta. Ima li taj covek malo morala???????????

 6. pauk kaže:

  Jadna nam Subotica s ovima

 7. Jovica Ilić kaže:

  Opet ovaj brkati ****, daaj skinite mu te brkove u photoshopu da se ne štrecam svaki put kada mu vidim fotografiju.

 8. Mr IKS kaže:

  A pogled ???Toliko bistro,NEVIN!
  Nije ni cudo,sto su ga pustili iz cuze.
  SKIDAJ fotku,da ne plasi sugradjane! 

 9. roki kaže:

  sta oce ovaj pacenik vise?
  Toliko je unazadio suboticu dok je bio na vlasti da se i dan danas oporavljamo. Bitno mu je bilo samo da strpa pare u svoj dzep a danas jadnicak seta po dudovoj sumi i razmislja o svom zivotu sta je i gde je pogresio…

 10. :-D ma daj kaže:

  pa jel ovo moguce. prvo stavi zgradu su.novina pod hipoteku u agro banci, posle je za male pare kupi a sad je I urednik. pa jeb….ti drzavu… dokle vise ovako???????

 11. Beli kaže:

  Na slici je kao “Suri orao” ali ga izdaje stomak i tanke nožice. Definitivno više nije ubedljiv.Plaše ga se samo neupućeni !!! Para i saučesnika ima pa može da zakolje subotički Tajms zajedno sa pravim novinarstvom. Nadamo sa da mu je tikva vremešna pa će uskoro da pukne !!!

 12. Limun kaže:

  zoki:

  Kasica-p****

  @Limun Tebe ce uhapsiti jer ne bi krao sa stilom. 

  Oni to tako javno rade i nikom ništa,neću čak ni pokušati da se maskiram i krijem 😀

 13. Ivan kaže:

  svaki put kada prodjete pored njega, lepo ga pozdravite i pitajte ga kako mu je bilo u zatvoru. 

 14. Mirko kaže:

  Jedan od osnovnih kriterijuma novinarske struke je da gl. i odg. urednik treba da je iskusan i kvalitetan novinar. S obzirom da Subotičke novine od kada je Ljubiša Stepanović najuren (zbog nepodobnosti lokalnoj samoupravi od 2008.g.) propadaju, trend svakako neće biti zaustavljen. Naprotiv! G. Kasa će poslušnički “uređivati” novine pod pretnjom neke nove krivične prijave ili obuhvatanjem u postojećoj.

 15. bolecoach kaže:

  A potvrda iz suda da se protiv doticne osobe ne vodi krivicni postupak ili da nije osudjivan??? ili to vazi samo za obicne smrtnike.

OSTAVITE KOMENTAR