Kasa: Sve sam radio po zakonu

Kasa je pred Specijalnim sudom istakao da je uvek sve radio po zakonu i da se ponosi onim što je postigao dok je bio na čelu ekspoziture Agrobanke u Subotici.

Jozef-Kasa

Nekadašnji direktor subotičke filijale Agrobanke Jožef Kasa, negirao je pred Specijalnim sudom tvrdnje Tužilaštva da je zloupotrebio položaj odobravajući kredite pojedinim preduzećima mimo propisa i bez adekvatnih sredstava obezbeđenja. Tim postupcima je, kako ga tereti optužnica, banka oštećena za 6,73 milijardi dinara. Kasa je istakao da je uvek sve radio po zakonu i da se ponosi onim što je postigao dok je bio na čelu ekspoziture.

Optuženi je izneo da je banka dobro poslovala, ali da su “politički apetiti države u to vreme bili veliki”, što je po njegovom mišljenju, uzrok stečaja Agrobanke.

 

NOVOSTIKOMENTARI

 1. roki kaže:

  A sta si to postigao? Pa zar ti nisi politicar, zar nisi na mesto direktora banke dosao preko politike?

  Najogavniji covek u istoriji Subotice!!!!

 2. treća-sreća kaže:

  Eh, kad bi i ova i mnogo drugih srpskih persona odgovarali za svoje "pošteno" stečeno bogatstvo…

  Zamislite da se svim tim poštenjačinama, a ima ih o-ho-ho (što političara, što direktora uništenih i budzašto prodatih firmi) oduzme sve što su "pošteno" stekli… mislim da je to jedini put da ova zemlja stane na noge i da ova gomila prevaranata i lopova prestane da se predstavlja uspešnim privrednicima i biznismenima. U Srbiji danas milione može da ima samo lopov… Na našu žalost danas ih je mnogo, pa je zato i sirotinje sve više.

  Državo, hapsi i oduzimaj… ako imaš m*da!!!

 3. stormwatch kaže:

  Ako se ja dobro secam, sva velika suboticka preduzeca su propala dok je on bio gradonacelnik, a njegova stranka u apsolutnoj vlasti u Subotici. Nisu devedesete bas tako daleko. Da li je ponosan i na to?

 4. boris i. ivkovic kaže:

  Svaka susa i svaki normalan gradjanin ovog grada, pa i sire, zna da je doticni radio sebi i kliki oko sebe. Drzeci se sa ljudima sa kojima je saradjivao, ne postoji nacin da ga osude. Nisam ljut sto je stvorio sebi, nego sam ljut na koji nacin je to uradio. Stalnom pretnjom, da ako mu ne dozvole ugrozen je kao manjina. Ja poznajem mnogo madjara, koji su ugrozeniji od njega i ne rade prevare i ne prizivaju nevolju samo za sebe. Ovaj covek nije posten i dobar. Uzeo je vecinu na prevaru i nema nikakvo pravo da se zali ili kuka. Neko place za onim sto je on uzeo.

   

 5. Suboticanin kaže:

  Otkuda ti kuce i vinogradi?

 6. trebor kaže:

  rosz ember,zarkaba vele

 7. Idi begaj kaže:

  Kasa ima Parkinsonovu bolest.

  Karma ili nešto drugo?

 8. vokile kaže:

  Važno da si obezbedio sebe i svoju porodicu, a što si desetine hiljade ljudi ostavio bez posla i zarade, to nikom ništa. On je jedna od najvećih sramota u novijoj istoriji Subotice. 

   

   

 9. stormwatch kaže:

   

  Idi begaj:

  Kasa ima Parkinsonovu bolest.

  Karma ili nešto drugo?

   

   

  Ajde…..i moja baka je imala parkinsonovu bolest, a nije imala nista od onoga sto gorenavedini gospodin Ima. Da li je to karma ili nesto drugo?

 10. Vesko kaže:

  Da li je za propast i prodaju AGROKOMBINATA SUBOICA sve rađeno po zakonu? Ovaj lik je cunami za centar grada i suboticku privredu. Koliko je radnickih porodica u Subotici i okolini ostalo bez skromnih zarada zbog ovog građanima, kojeg se na kraju morala odreci i njegova stranka cije on osnivac.

 11. Vesko kaže:

  Ako su "polticki apetiti" drzave u to vreme bili veliki, zasto nisu dao ostavku sa takvim obrzlozenjem, a ne cekato do kraja da se sve unisti, kao i AGROKOMBINAT. Mora da su tvoji apetiti bili skromni. U koliko si upranih i nadzora bio. Jos si ponosan sto si uradio, jedino ako mislis sta sio bio nekada a sta sada, u pogledu imovine koje si sebi obezbedio, sto bi nekom strucnjaku trebalo najmanje dva stoleca, da sebo stvori toliko bogastvo. Znam da nisi jedini u nasem gradu i drzavi Srbiji.

 12. Mister No kaže:

  Čujem Jožefa Kasu da peva- Ne može mi niko ništa, jači sam od sudbine. Nedodirljiv je Jožika, svi sve znaju o njemu ali ne mogu da mu prismrde . 

OSTAVITE KOMENTAR