Klovn – manijak jurio dečake i devojčice

Pericu M. (44), mesara iz Subotice koji je pred tužiocem priznao da je devojčicama od devet do 12 godina starosti slao lascivne poruke, od zatvora moglo da spase psihijatrijsko veštačenje koje bi pokazalo da je manijak neuračunljiv, saznaje „Blic“.
Perica M. uhapšen je pre nekoliko dana u beogradskom naselju Karaburma. Neposredno nakon hapšenja, policija je pretresla stan do kog ih je mesar odveo, i u njemu našla kostim klovna.
Postupajući tužilac tretirao je poruke koje je mesar slao, kao pornografiju. Za ovo krivično delo zatvorska kazna kreće se od šest meseci do tri godine zatvora. Mesaru – manijaku određen je pritvor do 30 dana.

klovn

BLICKOMENTARI

 1. vokille kaže:

  Od sest meseci do 3 godine zatvora, molim!? Vratiti hitno za ovakve hemijsku kastraciju! Nadam se da ce slucajno da se oklizne na sapun u zatvoru.

 2. Film IT kaže:

  AaAaAaAaAaAaAaAaAaAa!!! Strah iz detnjstva se obestinio!!!

 3. Isidora kaže:

  Opet neki mesar…

 4. stormwatch kaže:

  Ovo? Ovo hitno na robiju od vise decenija i to u high security ludnicu sa ostalim klovnovima.

 5. kaja kaže:

  Pa da li ste normalni????? 6 meseci??????? Prvo puno ime, prezime i sliku, pa ga onda puštajte…Narodu je dosta pedofila, lepo će ga dočekati….

 6. Dušanka kaže:

  Taman pred hapšenje ovog „Perice M“ mog sina od 13 godina je pozivao nepoznati broj, i slao mu poruke “ Ja sam Sale, želim da se upoznamo! “
  Dajte nam ime i prezime sa sve slikom dotičnog , ali i sličnih !
  Dajte bar da znamo ko su manijaci iz okruženja!
  Ako ih budemo sami tražili ili čekali da izađu već posle 6 meseci do tri godine…bojim se da ćemo mi biti osuđivani na duže periode zbog ubistava sa predumišljajem…

 7. stormwatch kaže:

  @Dusanka

  Slaba vajda od toga da trazite imena nasilnika, lopova, kriminalaca, deceubica itd….zasticeniji su u Srbiji nego beli medvedi i niko ne sme da im zna imena niti vidi lica jer imaju VIP status da im slucajno jadnima neko ne naudi, posto je kult zaljenja deceubice uz protunaravni prezir zrtve u Srbiji itekako prisutan.

  To je skandalozno, tuzno i ponizavajuce u isto vreme. U Srbiji je sasvim normalno da se usta ispiru sa imenima postenih, vrednih i radnih ljudi. a deceubice i nasilnici se stite ko rod rodjeni.

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: