Ko ima najlepšeg ljubimca u Subotici?

Danas je u atrijumu hotela Galleria održana revija kućnih ljubimaca. Ovo je druga godina za redom da je naš grad posetio Kraljevski karavan i to zbog velikog interesovanja i odličnog odziva vlasnika kućnih ljubimaca. Karavan će obići još gradova Srbije u potrazi za jednim Kraljevskim ljubimcem, a Subotica je prvi grad u kojem se on zaustavio.

 

Tu je i naš republički prvak, 4 godine za redom

Galleria - Kraljevski ljubimac subotice (2)

 

"Pet day" je počeo danas oko 10 h a program je bio pun zanimljivog sadržaja i to u vidu kreativnih radionica učenika škola Politehničke, Žarko Zrenjanin i štićenika iz Doma "Sremčica", zatim salona, prezentacija o negi i zdravlju kućnih ljubimaca i na kraju centralne takmičarske revije za izbor Kraljevskog ljubimca Subotice.

 

Galleria - Kraljevski ljubimac subotice (4)

 

Na kraju događaja, nakon glasanja žirija i zbrajanja glasova dobićemo tri ljubimca koja će se plasirati direktno u finale. Za još tri mesta u finalu ljubimci i njihovi vlasnici boriće se na internetu, na Facebook strani Royal Canin Srbija na kojoj će nakon događaja biti otvoren album sa fotografijama ljubimaca i za koje će se glasati putem lajkova narednih mesec dana.

 

Kada dobijemo 48 finalista iz svih osam gradova Srbije, u velikom finalu koje će se održati na internetu putem glasanja, samo jedan od njih biće proglašen Kraljevskim ljubimcem. Pobednik će pored vrednih poklona biti i zaštitno lice sajta kompanije Royal vet, koja je pokrovitelj akcije i darodavac nagrada.

 

Galleria - Kraljevski ljubimac subotice (18)

Galleria - Kraljevski ljubimac subotice (29)

Galleria - Kraljevski ljubimac subotice (7)

 

Više fotografija sa ovog događaja u povezanoj galeriji:

Izbor za Kraljevkog ljubimca Subotice

 KOMENTARI

 1. PićuNo1 kaže:

  Moj ljubimac ubedljivo zasluzuje pobedu! Na zalost, nisam bio primljen unutra posto se ocito nikome nije svidela ideja dolazka sa krokodilom na povodcu. Pićuka bi definitivno pobedio!

 2. adkersu kaže:

  PićuNo1, u potpunosti se slažem sa Vašim razočaranjem. Mom kućnom ljubimcu zabranjen je ulaz zbog izborne tišine. Stalno laje na vlast!

 3. Kroki kaže:

  laugh Ozbiljno došao si sa korokodilom? kako se zoveš na fejsu? aj pošalji lsike

 4. Kroki kaže:

  Pa pojeo bi druge životinje,bože svašta

 5. MAjda kaže:

  Dobro što te nisu primili, pa pojeo bi našeg ljubimca. Dobro što nisi došao sa slonom .I.

 6. PicuNo1 kaže:

  Evo i slike kao sto ste trazili… Fejs ne dam!

OSTAVITE KOMENTAR