Kod Subotice voz udario automobil, vozač teško povređen

Na pružnom prelazu na izlazu iz Bajmoka jutros oko 8 časova desila se teška saobraćajna nezgoda kada je voz naleteo na putnički automobil.
Kako prenose Novosti, vozač je teško povređen, a uviđaj je još u toku.

Vozilom je upravljala ženska osoba, koja je zadobila teže povrede.
Voz je udario automobil i pedesetak metara ga nosio po šinama. Za sada nije poznato da li je rampa bila spuštena i da li je radila svetlosna signalizacija.
Pošto je jutro bilo maglovito na ovom delu puta smanjena je vidljivost, a put je bio klizav.KOMENTARI

 1. Trovach kaže:

  Nikada mi se toliko ne zuri, tako da uvek stanem cak iako je rampa podignuta, pogledam, pa krenem. Kada je magla, treba spustiti prozore da bi se cuo nadolazeci voz. Neko zbog zurbe i gubljenja nekoliko sekundi gubi ceo svoj, ili uzme tudj zivot.

 2. Vaše ime kaže:

  A rampa, da li je bila u funkciji?

 3. Anonimni kaže:

  Više puta sam video iz voza kako vozači proleću tik ispred lokomotive. Vozovođa uspori, legne na sirenu ali se često nađe neki auto koji neće da stane. Video sam kada žena vozač prošiša ispred voza a da se nije ni osvrnula. Kao u transu.

 4. Saša kaže:

  Ja često idem tim putem .Jutros je bila magla u7-30h .Obično ta rampa neradi voz stoji i svira da se vozila sklone pa tek onda voz prođe ,čemu služi uopšte ta rampa ,a ta ruševina pored pruge samo zaklanj vidik voz obično stana iza nje i niko ga nevidi a ni rampa se nespusti.

 5. pista kaže:

  @Sasa…
  Nije pitanje cemu sluzi rampa? Ima prelaza i bez rampi… svi koji su polagali vozacki trebali bi da znaju sta im je ciniti kada im se put u istom nivou ukrstava sa prugom. Ucilo se, ko ima prednost, funkcija rampi i ostalih saobr. znakova upozorenja. Ne bih vise o temi… nije sada vreme za to. Izgubljen je mlad zivot, a nije trebalo. Saucesce porodici poginule zene.

 6. amacak kaže:

  “svi koji su polagali vozacki trebali bi da znaju sta im je ciniti kada im se put u istom nivou ukrstava sa prugom. Ucilo se, ko ima prednost, funkcija rampi i ostalih saobr. znakova upozorenja.”

  ovom logikom rampe su potpuno nepotreban trošak. zaboga, postoje auto škole, prednost, sve se to zna i treba samo poštovati propise. jedini problem je što to očigledno ne funkcioniše tako. gine se i na prelazima bez rampi gde sve navedeno još i važi, ako rampa postoji a ne radi ili ponekad radi to je mnogo gore jer će mnogo češće ljudi zaboraviti da bace pogled levo i desno.

OSTAVITE KOMENTAR