Koliko košta pokrivanje Zelene fontane?

Predsednik Udruženja “Mošt”, Silard Almaši smatra da se novac za pokrivanje Zelene fontane uzalud troši i da bi prema njegovim saznanjima ceo projekat rekonstrukcije objekta koštao oko 250.000 evra, a ne milion kako je predviđeno projektom.

 

mostAlmaši je istakao da je pre izvesnog vremena razgovorao sa predstavnicima fabrike Žolnai keramikea, sa kojima je postignut dogovor o rekonstrukciji Zelene fontane u vrednosti od 250 hiljada evra.

 

On je takođe postavio pitanje novoizabranom gradonačelniku Maglai Jeneu, koliko će lokalnu samoupravu koštati novo zazimljavanje Zelene fontane, imajući u vidu da je svoj mandat počeo smanjenjem budžetskih sredstava i merama štednje.

 

Silar dalje pita kako je granočaelnik mogao da dozvoli da se organizuje Festival mangulice na samom ulazu u Gradsku kući.

 

Prvi čovek Udruženja “Mošt” se zapitao kako je mogu formirati koaliciju između SVM-a i SNS-a, kao i zbog čega je Vojvodina za sedam godina ostala bez milion evra u vojvođanskom budžetu.

 KOMENTARI

 1. Jevropljanin kaže:

  Kako bre da zabrani festival mangulice kada mu glasacko telo masovno posecuje to. Iduce godine, posle vencanja, odma u Veliku vecnicu sa prasicima. Kazu u Jevropi se na takvim mestima prodaje krompir i salata jer je to narodno mesto.

 2. zorandjala kaže:

  udruzenje za podrsku levitacije u politici se pita cime je izazvan Silard Almasi za postavljanje ovih pitanja javno kada se zna da je to uradio vise puta u privatnom razgovoru,sada mi njega pitamo javno zasto si prikrivao za ove pare a znao si za to i dali je njegovo udruzenje podnelo krivicnu prijavu.

 3. brat kaže:

  eeee. moj almasi… pa ti nisi mogao opstati ni kao predsednik MZ V. Radanovac…. jaaaaddoooo

 4. real kaže:

  sklanjajte vise ovog preletaca……pa,koga interesuje njegovo misljenje?

 5. Kertvaros kaže:

  Moram priznati da nisam bas najbolje upucen u politicke odnose na Subotickoj politickoj sceni. Medjutim imam utisak  da je ova partija Most zaista jedan pravi most i to onaj od jabuka od kojeg se dobija i najaci proliv.

 6. Ving kaže:

  Mnogo se plašite od "Mosta"-a,samo da ne otkriju neke nepravilnosti ,a to im neće biti teško.

OSTAVITE KOMENTAR