A sada nešto sasvim drugačije

25.11.2020. majketi
Sad još fali da naprave i mural od Amfilohija,ali bi trebalo istražiti rute migranata pa da ga postave tamo jer će verujem s onolikom bradurinom uplašiti i oterati migrante.Možda bi od tih popurdi moglo biti i neke praktične koristi.Pa i na njive se postavljaju strašila.

A sada nešto sasvim drugačije

dobro je dok je jedan, ako svakog budu muralisali, a vucic im pozeleo oporavak od kovida, ima da nam pola grada bude pun murala sr-velikana iz SPC. inace tipicno zapisavanje teritorije, valjda sada nemaju pare za gradnju crkvi.

A sada nešto sasvim drugačije

Komentari su ogledalo nametnutih vrednosti društva, projekta. Žalosno, ali ništa novo. Poslednji put je bilo isto krajem osamdesetih, ubrzo je usledio rat po nacionalnom i verskom osnovu. Samo budale ne vide budućnost. Hvala za cenzuru (i) ovog mog, projektu nepodobnog, komentara.

A sada nešto sasvim drugačije

25.11.2020. Subotica-Sombor-Baja
UŽAS :-) ne razumim Madžarski i to malo divanim sa greškom, Neg derane znaš Ti da ti triba da prominiš NICK jel pseudonim bogarovemu nerazumim ni SrPski redovno. ;-) i da Ti to bude ovo ŠIFRA 43-to ti je dijagnoza braćela moj. Dok je nas ode će navike biti katolika…

A sada nešto sasvim drugačije

25.11.2020. lgbt populacija
@Uzas Nasa drzava je po ustavu sekularna i sve religije su ravnopravne. U isto vreme ispred dzamije stoji parkiran policijski auto 24/7. Sinagoga je obnovljena od strane madjarske vlade. A Srbija i dalje ostaje jedina zemlja u Evropi sa tolikim brojem katolickih vernika koja zabranjuje papinu posetu.

A sada nešto sasvim drugačije

Ovo nije zgrada od ovih preduzeća kako ste naveli nego objekat koji je restitucijom vraćen Jevrejima. Sticajem okolnosti znam da ima dozvola i vlasnika objekta i nedležne ustanove koja brine o zaštićenim objektima, a blagoslov nije potreban. Druga stvar je da li je trebalo uošte raditi na takav način, ali…

A sada nešto sasvim drugačije

25.11.2020. Trovach
@Užas...Katolici su domicilno stanovnistvo i ne mozes nikoga terati sa svog praga, Ja sam mesovitog porekla i nisam vernik, ali ovakve izjave mi podizu dlake po celom telu i samo se nadam da si jedan jedini dusevni bolesnik i da nemas istomisljenike.