Konkurs za nove policajce

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Vanja Vukić najavio je raspisivanje konkursa za prijem novih 30 policajaca u Severnobačkom okrugu na osnovu policijske obuke i pozvao sve zainteresovane, naročito pripradnike manjina, da se prijave.

Vukić je sa saradnicima posetio opštinu Mali Iđoš, gde se predsedniku Marku Rovčaninu i pripadnicima Vatrogasne jedinice zahvalio na angažovanju i spasavanju zavejanih putnika u smetovima početkom februara.

 

Vukić je, kako se navodi u saopštenju, najavio da će u jedinici biti zaposleno još vatrogasaca.

 

"Ovo je najbolje organizovana vatrogasna stanica u celoj Srbiji, bez obzira na brojne probleme sa kojima se susreću. Ovde je trenutno zaposlenost popunjena 70 odsto i u narednom periodu uz pomoć Ministarstva unutrašnjih poslova popunićemo broj ljudi koji nedostaje", istakao je Vukić.

 

Predsednik opštine Mali Iđoš Marko Rovčanin zahvalio se zvaničnicima na poseti i ujedno iskoristio priliku da od Ministarstva unutrašnjih poslova zatraži pomoć u vidu jednog vozila za vatrogasce i policiju.

 

"Takođe, zamolio sam ih da nam izađu u susret i da zajedničkim sredstvima lokalne samouprave i resornog ministarstva renoviramo zgradu policijske stanice u Malom Iđošu. Mi smo mala i siromašna opština i podrška MUP-a nam je izuzetno značajna", naglasio je Rovčanin.

policija

TanjugKOMENTARI

 1. cerka kaže:

  bolje cerka k nego sin milicajac

 2. Redd kaže:

  Gde i kako se moze pronaci i prijaviti za ovaj konkurs? 

 3. ... kaže:

   

  cerka:

  bolje cerka k nego sin milicajac

   

   

  Sram te bilo kada ovako razmisljas o ljudima !

 4. dr,no kaže:

  Prijavit na konkurs ? ,Naivan si možda je konkurs napisan na unutarnjim vratima ormara u policijskoj postaji negde u beogradu, a primaju se samo pripadnici većinskog državotvornog naroda kao uvijek.

 5. gost kaže:

  Bolje cerka k**** nego sin pandur!

 6. Loš Đak kaže:

  @dr,no

  Ti se onda prijavi u državi u kojoj si ti pripadnik većinskog naroda ako ne veruješ državi u kojoj živiš. Ti di običan dr. drkadžija!

 7. dr,no kaže:

   Loš Đak @  Zašto vređaš bre,ja sam starosedeoc subotičanin iz vremena Arsenije Čarnojevića , nisam novopečeni večinski narod kao ti.

 8. Rozalija Teslino kaže:

   

  gost:

  Bolje cerka k**** nego sin pandur

   

  gost:

  Bolje cerka k**** nego sin pandur!

   

   

  Gost je pametan kao moj k….!! pretpostavljam da si neki parazit koji nije video dalje od mamine suknje, a i dalje te izdrzavaju od babine penzije ljago jedna

   

 9. wiking kaže:

  evo sin mi je izaso iz zatvora ima jaku volju da nadje  siguran posao samo da ga nagovorim :))

OSTAVITE KOMENTAR