Korona ponovo odlaže manifestacije

Otkazuju se ili pomeraju i druge manifestacije koje su bile zakazane tokom leta. Izvesno je da Subotičkog polumaratona neće biti, dok će festival Summer3p prema rečima organizatora biti održan u planiranom terminu od 24. do 26. jula, ali će publika nastupe gledati putem interneta.

Festival Summer3p koji okuplja strane i domaće di džejeve, svoje osamnaesto izdanje imaće u drugačijem ruhu. Prema rečima organizatora u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, izvesno je da neće biti održan kao i prethodnih godina u prisustvu publike, već će ljubitelji elektronske muzike nastupe moći da prate putem onlajn platforme.

Leto je period kada se manifestacije održavaju u najvećem broju, a sudbina većina je još uvek neizvesna, ističe direktor Turističke organizacije Subotice. Organizatori Subotičkog polumaratona doneli su definitivnu odluku da se trka otkazuje, dok će se događaji poput Dana grada, Dužijance i Interetna prema sadašnjim informacijama ipak održati.

Kada je Letnja pozornica u pitanju, i tu dolazi do izmena, te je Palićki filmski festival koji se tradicionalno održava u julu, prologiran za avgust.

Među otkazanim manifestacijama su i Dani Nikole Tesle, kao i sva dešavanja planirana u Gradskoj biblioteci.

 

TV SuboticaKOMENTARI

 1. BlindMan kaže:

  Da li se možda zna hoće li biti dočeka Nove Godine na trgu???
  I prvomajskog uranka na Paliću 2021.

 2. Mister No kaže:

  Izbori nisu odlożeni,to je od vitalnog znaćaja. Vlast je slast.

 3. Co21 kaže:

  To su sve stvari koje treba preskociti za ovu godinu. Sabore, Exite, svadbe, bukvalno sve gde se skuplja masa. Mislim nema tu sta preskakati, vec zabraniti. To je vec nesto sto ozbiljna drzava i vlast, koju mi nemamo, shvata na vreme, a ne sto preti ljudima policijskim casom, katancem i pritom izaziva strasan gnev kod mase. Prethodne dogadjaje iz Juna meseca koji su se organizovali i desavali nema potrebe ni komentarisati jer o tom je vec sve receno

OSTAVITE KOMENTAR