Kovid pogodio „Subotica-trans“

Javno preduzeće „Subotica-trans“ još uvek se nije oporavilo do krize izavane koronavirusom i dvomesečnog rada na minimumu, i kako ističu nadležni, ne postoje naznake da će do kraja godine nadoknaditi gubitke, koji se mere u milionima dinara. Pretpostavka je da su se Subotičani odvikli od javnog prevoza tokom vanrednog stanja, tako da se ni danas nisu vratili na period pre kovida– u septembru su dostigli nivo od 80 odsto prodatih kako mesečnih, tako i pojedinačnih karata i tu su se zaustavili.

Osim pada u broju prodatih karata, potpuno je izostao period ekskurzija, kao i dodatne vanredne vožnje koje su bile profitabilne. Ipak, uspeli su da nadoknade gubitke iz sopstvenih sredstava, ali još uvek ne znaju kako će završiti godinu.

U „Subotica-transu“ za sada ne razmišljaju o redukovanju linija, osim što su ukinuli noćni polazak na liniji broj 6.

Iz ovog javnog preduzeća apeluju na putnike da što više koriste elektronske novčanike, kako bi se izbegao direktan kontak sa vozačima.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Toranj kaže:

  Gradski saobraćaj je retko i saobraćao,mala je pokrivenost grada, karta skupa, kako će tek sada biti ne smemo ni misliti. Mnogi sugradjani nemaju svoj automobil pa su prinudjeni koristiti autobuse..

 2. Ice kaže:

  Subotica trans je vec davno pogodjen nekim virusom, a ko je ovaj vojnik zvani direktor?

 3. SvakaCastVucicu kaže:

  Odgledao sam prilog. Sramota! Izvrsni direktor za saobracaj. Clan stranke. Nestrucan i mutav. Dalje necu nabrajati

 4. Mister No kaže:

  Amerika je kriva za sve.

 5. Petar G. kaže:

  Pogodio ih kovid?
  Ma pogodila je njih u Subotica transu još odavno atomska bomba ! Nema drugog objašnjenja za tu katastrofu od preduzeća.

 6. Gile kaže:

  Kada smo se vozili u olupinama za 100 kinti, tada smo mi bili pogodjeni kisom u sred autobusa… Sada malo vi kisnite!

 7. Pera kaže:

  Javni saobraćaj ne funkcioniše kako valja od njegovog početka. A šta bi „grad“ hteo? Spram njega i saobraćaj. Ima naseobina koje treba izbegavati jer su opasne po zdravlje i život.

  Cenzurišite, branite vaše gazde krivce.

 8. istina kaže:

  radio, ne radio svira ti radio. Ovi da nemaju ni jednu rentabilnu liniju, grad ce ih uvek finansirati. Leba bez motike.

 9. Jovo kaže:

  Svi u nekim uniformama,ovakav vid paravojnih formacija je praktikovao samo treći rajh.Hitler je uniformisao sve poslušnike,od elitnih SS jedinica do najmanje šuše,i dao im neku“važnu“ dužnost!Vrlo slično i zabrinjavajuće!

 10. NijeMiJasno kaže:

  Dobio sam morsku bolest gledajuci prilog. Ovaj ne ume redovno ni da stane u stavu mirno, samo se ljulja dok prica i stalno drzi ruke u dzepovima. Valjda ima tremu od novinarke.

 11. Putnik kaže:

  Jadan je ovo grad I suboticatrans kada maloj deci koja sa sela putuju radi sporta naplate punu cenu mesecne karte.Pa jedno dete koje mi ide u srednju skolu platim 1,800.00 din.djacku mesecnu, a drugo koje je dvanaest godina platim 4,600.00 din.jer on nije djak putnik on je samo sportista.Za SPORT nema privilegija,tako da sirotinja ne treba da se bavi sportom ako su putnici.

 12. Virus je svugde kaže:

  Glupi ljudi glupi komentari.
  Sve je u saobracaju pogodilo
  Neki od svog dupeta ne vide dalje

 13. Šojić kaže:

  Nek propadnu

 14. ufffffffffffffffffff kaže:

  Šta je umislio ovaj LIK sa fotografije??-Da je on pripadnik nekih spcijalnih protuterosrističkih postrojbi??? ALOOOOOOOOO dijete pa ne brani država ovdje đe si Ti no na frontu!!! Skidaj tu jaknu i obuci se ka sav normlan svjet, niko neće da gleda US force zastave. Jel to jasno????

 15. Citoyenne kaže:

  @ ufffff

  Sta si pa ti umislio? Da li si ti mozda neki faktor da odredjujes sta je normalno oblacenje a sta ne. Izjasnjavati se o tudjem izgledu je pre svega znak loseg vaspitanja i primitivno seljackog porekla iz brdsko planinskih siromasnih i pasivnih predela. Dosao si u Vojvodinu, prvi puta okusio hranu za ljude, najeo se do sita i sada mislis da si pozvan da nameces svoja primitivna shvatanja o tome kako ko ima da izgleda i oblaci. Voleo bih da vidim tvoju gorstacko-Neandertalsku fizionomiju i nacin tvojega oblacenja. Vase vreme kada ste isli po ulicama sa makazama i nozevima po ulici i prekarajali gradjanima odecu je otislo u nepovrat. A sto se US zastave tice, gledaces je jos jako dugo i to u stavu mirno.

 16. Anonimni kaže:

  Uf o*jebi od coveka indijanac

 17. ufffffffffffffffffff kaže:

  E 🙂 luda li čovjeka! Što no ti napisa da ja ću da stojim u stav mirno pred zastavom amerike? samo pred zastavom sa petokraku stojim mirno i ničim drugijem mrčo moj.

 18. Citoyene kaže:

  @ uffff

  Da si ti stajao mirno pred zastavom sa petokrakom ne bi morao danas da Trampu i Putinu lizes cizme. Tvoji roditelji ne bi morali da stoje u redu pred Narodnom kuhinjom za tanjir supe. Vidim ja kako se po Subotici u odredjenim prigodama i obelezavanjma znacajnih datuma i polaganja venaca na spomen obelezja, ti i tebi slicni odnosite prema zastavi sa petokrakom. Nego kazi ti meni da li si imao petlju da bivseg Srpskog ministra vojnog pitas – kakva mu je to uniforma koju nosi? Da li ministar vojni po formaciji nosi dimnjacarsko radno odelo ili mu je uniformu isfantazirala i sasila tetka iz Kanade? Ako si Vulina sve to pitao, onda povlacim svaku rec koju sam napisao. Ako nisi – onda sidi disi jer ni za disi nisi.

 19. Buca kaže:

  ,,kovid“ zvani odlazak vozača u inostranstvo zbog niskih plata.

 20. uffffffffffffffff kaže:

  Citoyene-Čuj mrčo od sada pa nadalje. Roditelje moje ne spominji….jesmo l se razumjeli i je li to jasno???

 21. Citoyene kaže:

  @ uffff

  Zasto bi mi bilo jasno?
  Roditelji koji radjaju othranjuju i vaspitavaju takvu decu kao sto si ti su u svakom slucaju pomena vredni.

 22. uffffffffffffffff kaže:

  Citoyene-čuj ima da ti jasno bude jer spominješ mi oca i majku , ka prvo, a drugo vržeš me oklen sam došaq. e vala nećemo tako mrčo moj da Ti tjeraš narod đe je volja Tvoja.

OSTAVITE KOMENTAR

65 + = 73