Krali kola, gajili marihuanu i držali oružje

Z. H. (42) i A. H. (30) iz Subotice nalaze se u pritvoru nakon hapšenja zbog sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašećeno držanje opojnih droga kao i više krivičnij dela teška krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila u Vojvodini.

Krivična prijava podneta je protiv M. S. (45) pošto je policija kod njega pronašla dva ukradena vozila koje su osumnjičeni Z. H. i A. H. ukrali, a on se sumnjiči za krivično delo prikrivanje i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

“Prilikom kontrole osumnjičenih, kao i pretresom njihovog stana, policija je u prisustvu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici, pronašla i oduzela 27 stabljika marihuane težine oko osam kilograma, kao i manju količinu ove opojne droge”, kažu u policiji.

Kod osumnjičenih je pronađeno i sedam kompjuterskih jedinica iz ukradenih vozila, gasni pištolj, dva agregata i veća količina građevinskog alata i materijala.

Izvor: Nova.rsKOMENTARI

  1. X-MEN kaže:

    Gasni pištolji nisu zabranjeni zašto im i to pakujete ?( policija )

  2. Mile kaže:

    Ukoliko je gasni pištolj konvertibilan, a mnogi jesu, onda po zakonu spada u B grupu oružja, za koju moraš imati dozvolu. U prevodu, nema dozvole – krivična prijava.

OSTAVITE KOMENTAR