Kratak vek zaštitnika za podvožnjak

Nedavno postavljeni metalni ram ispred podvožnjaka kod fabrike Pionir, imao je ulogu da bude prevencija mogućih udara visokih šlepera u čeličnu konstrukciju željezničkog mosta.

Zbog blizine Javnih skladišta i intenziteta teretnog saobraćaja na ovom mestu, bilo je i krajnje vreme da se preduzmu nekakve mere jer je svakih malo dolazilo do nezgoda.

 

Specijalni ram je postavljen, vrlo brzo je i počeo da radi radnju ali ga dve nedelje kasnije više nema. Očevici kažu da je prečka udarena već par dana posle postavljanja, što joj je ustvari i bila svrha.

Da li ga je neko sasvim smlatio ili je odnešen na doradu, tek od rama su ostali samo  temelji.

 

Treba se nadati da će ubrzo biti vraćen, jer se ova vrsta zaštite za kamione a i za željezničku prugu, vrlo brzo pokazala kao svrsishodna.

rampa nadvoznjak

Danas

podvoznjak pionir

podvoznjak pionir 1KOMENTARI

 1. Andrija kaže:

  Znao sam….

 2. amacak kaže:

  ram je pre par dana još bio tamo u obliku da komada iskrivljenog metala sa obe strane puta. mislim da bi ga trebalo napraviti bar jedno metar višim od donje tačke želj. mosta i postaviti debele lance na potrebnu visinu. udarac bi se svakako čuo a popravka bi bila nepotrebna.

 3. Mc kaže:

  Sta bi ??

 4. Anonimus kaže:

  Zar ne svatate ? kako ce neko da odrzava tendere i pere pare ako se taj podvoznjak ne osteti opet u skorije vreme ? Zna se da se taj podvoznjak odrzava pod uslovom da neki kamion naleti izlomi arnjeve onda neki ministar ili neki DR-MR uzme raspise TENDER koji namesti svom rodjaku da je popravka podvoznjaka 4.567.000 RSD a natavno taj rodjak uzme kantu farbe koja u maloprodaji kosta 420 RSD izreskira se i kupi NITRO i zamaze ljudima oci postavi 3 covekao da kao nesto rade a kvar se naravno ne sanira. E SAD NARAVNO OVA ZASTITA DA KAMIONI NE ULECU U TAJ MOST SMETA NEKOM RODJAKU od nekog ministra pa je po naredbi uklonjen. 😀 😀 😀

 5. Nikola kaže:

  Ram nije bio ostecen.Samo se ona tanja precka obmotala oko deblje.To se moglo rukom spustiti…Bas me zanima razlog zbog kojeg su sklonili…

 6. nekoime kaže:

  i, je l vracen ram?

OSTAVITE KOMENTAR