Kroz duel u pobedu

Večerašnje takmičenje Prvog glasa Srbije posvećeno je jučerašnjem smaku sveta koji nismo dočekali. U čast tome, osam finalista ovog šoua posvetili su pesme ovom fenomenu. Na početku su nas svi zajedno zabavili pesmom Majkla Džeksona “Thriller” a zatim su nastupili pojedinačno.

 

Mirna Radulović, učesnica iz Subotice, nastupila je prva. Pevala je u ime svih onih kojima gubitak ljubavi predstavlja smak sveta. Pesma “Karta za jug” Aleksandre Radović oduševila je sve prisutne i kao i uvek žiri. Reči žirija su bile samo hvale a Aleksandra Radović je izjavila da zna koliko je teško izvesti pesmu nekog ko sedi ispred tebe ali da je Mirna uspela i pored toga što je bolesna da iznese divnu emociju i vanserijski otpeva pesmu.

 

Međutim, i pored sjajnih komentara žirija, zahvaljujući publici Mirna se našla u duelu sa Saškom Janković. Većina takmičara i žiri bili su zatečeni s obzirom da se radi o dva možda najbolja vokala. Sa pesmom Bisere Veletanlić “Zlatni dan” Mirna je uspela da prođe dalje.

 

Ostaje samo da poručimo da sledeće nedelje Subotičani i Mirnini obožavaoci budu malo aktivniji!

 

 

 

Sa prošlonedeljnog nastupaKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Evo mirninog nastupa

   

 2. zekster kaže:

  gde ste Suboticani ???????????????????????

  jaki ste na prici, a dela ?????????????????????????????

  sve kritikujete a sami ste za zestoku kritiku, volite se hvaliti sa uspehom a tom istom uspehu necete da doprinesete,

  bacicete gomilu para na bozicno-novogodisnje gluposti a zao vam koji dinar za sms da podrzite ovu sjajnu osobu i pevacicu

 3. suboticanin kaže:

  Naivan si, ako mislis da broj poslatih poruka ima uticaj na rezultat takmicenja… 😀

 4. Anonimni kaže:

  Mirna je najbolja!

  Zlatni dan

   

OSTAVITE KOMENTAR