LS – da gradimo pravednije, sigurnije i srećnije društvo

Levica Srbije – Inicijativni odbor u Subotici svim Subotičankama i Subotičanima praznike i želi im bolju, drugačiju, srećniju i sigurniju Novu, 2016. godinu.

Stefanovic Borko

Najveći broj građana Subotice i Srbije, iz godine u godinu, živi sve gore. Sve vlasti obećavale su bolji život od “sledeće godine”,  obmanjujući građane da će im biti bolje čim  se završi  “tranzicija” ili “bolne reforme”.

Levica Srbije ne veruje u ova lažna obećenja,  jer upravo ovakva tranzicija i ove reforme čine da, iz godine u godinu, siromašniji bivaju još siromašniji, a bogati još bogatiji.

Došlo je, stoga, krajnje vreme da se na  politiku koju kreira vlast, po nalogu stranih banaka, MMF-a i domaćih tajkuna, stavi tačka.

Godina 2016. je godina u kojoj će građani odlučivati kakvu Suboticu i kakvu Srbiju žele. Uvereni smo da građani  ne žele ni ovakvu “tranziciju” ni “bolne reforme”, već pravedniju raspodelu društvenog dohotka, pristojniji i sigurniji život, radna mesta i plate od kojih je moguće živeti.

Takvu Suboticu i takvu državu je moguće izgraditi. Neka 2016. bude godina u kojoj ćemo početi zajedno da gradimo pravednije, sigurnije i srećnije društvo. Društvo, u kome svaki čovek može da se nada boljoj budućnosti i u kome nove godine donose novu nadu, a ne strah, siromaštvo i beznađe.

 

Pokret “Levica Srbije”- Inicijativni odbor u SuboticiKOMENTARI

 1. Megille kaže:

  Znaći ovi iz DS su komunisti ,kako smo i mislili. Prodaju narodu ono čega više na celom svetu nema. E moj narode kako si naivan…

 2. JAPAJA kaže:

  Ti si nesto inteligentniji od Vuka Draskovica. Njemu je trebalo 17 godina clanstva u Savezu komunista i isto toliko da pise govore Miki Spiljku pa da „progleda“, kako da ne. Tebi je trebalo 12 godina pa da „progledas“ samo tricavih 12 godina. Do zadnjeg sekunda si branio mafiju iz DS-a i kako sad da ti narod veruje. Olako si se odrekao saboraca od Bodruma pa do Niskih vinograda. Vi niste kao oni. Malo morgen. Bice da su ti apetiti bili veci a vrednovali su te manje. Kako si lagao tada lazes i sada.

 3. STeve kaže:

  Demokrate jedne komunjarske 😉

 4. jakov kaže:

  Partiju čine program i ljudi. Program jeste pravi, a uključite se i ne dajte da se od njega odstupi.

  Najlakše je sve samo kritikovati. Od nas zavisi.

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: