“Magični doručak” košta samo 270 dinara

Humanitarna akcija "Magični doručak", čiji je cilj prikupljanje hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju, održava se do 20. oktobra u osam gradova Srbije.

deca

Organizacija Banka hrane, Kredi Agrikol banka Srbija i veleprodajna kompanija "Metro Srbija" sedmi put organizuju ovu akciju, čiji je cilj da mališanima omogući ugodniji boravak u školi, ali i skrene pažnju javnosti na probleme i promoviše solidarnost sa socijalno ugroženim grupama.

 

Akcija "Magični doručak" biće organizovana u prodajnim objektima "Metroa" u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu i Užicu.

 

Cilj je da se prikupi hrana za više od 4.600 učenika iz 35 škola za decu sa smetnjama u razvoju u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Šidu, Bačkoj Palanci, Aleksincu, Zrenjaninu, Šapcu, Pančevu, Somboru, Vršcu, Nišu, Pirotu, Loznici, Leskovcu, Čačku, Užicu i Kragujevcu.

 

Kupovinom posebno formiranih paketa u objektima "Metroa", koji koštaju oko 270 dinara, građani i firme obezbediće dodatni obrok đacima, a tako sakupljene namirnice Banka hrane će ravnomerno, prema broju đaka, raspodeliti školamaza decu sa smetnjama u razvoju.

 

Kredi Agrikol banka i "Metro" doniraće namirnice u vrednosti od 8.000 evra

 

MondoKOMENTARI

  1. freelancer kaže:

    Dame i gospodo komentatori…

    Zanimljivo da, iako je članak postavljen još prekjuče, nema niti jednog komentara. ??? Šta bi? Niti jedan glas odobravanja, podrške. Ni jedna konstatacija. "Ovo je dobro." Čak ni dežurni skeptici nisu izgleda našli dovoljno "štofa" za komentar…

    Ljudi, ovo je DOBRO! Ma nek' i uzmu organizatori neku kintu, ali ako će makar JEDNO DETE biti sito od ovoga, onda je ODLIČNO!

OSTAVITE KOMENTAR