Maravić: Više vlasti za SNS u Subotici

U Subotici je potrebno redefinisati odnose unutar vladajuće koalicije, jer sa ovim brojem odbornika u Subotici Srpska napredna stranka ima malo učešća u vlasti, izjavio je predsednik Skupštine grada i jedan od poverenika u subotičkom SNS–u Ilija Maravić. On je rekao da, iako je vlast u Subotici konsolidovana i stabilna, rezultati republičkih izbora ne mogu da se zanemare.

 

Milimir Vujadinović (SNS) – član gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite

milimir

 

Maravić kaže da to znači da koalicioni partneri treba da imaju u vidu da je Srpska napredna stranka i u Subotici dobila najviše glasova. "Shodno tome, mi bismo i u Subotici želeli da preuzmemo odgovornost za sve što će se dešavati u narednom periodu", rekao je Maravić, dodajući da bi za sve građane Subotice bilo dobro da u vlasti, na odgovornim funkcijama i u javnim preduzećima ima više predstavnika SNS–a.

SNS Ilija Maravic

Radio SuboticaKOMENTARI

 1. umesto Maglaia kaže:

  Gojka za gradonacelnika!

 2. ? kaže:

  Samo obratite paznju, Suboticani su glasali za Vucica a ne za Gojka Radica! Da su bili lokalni izbori u pitanju drugacije bi bilo

 3. Suboticanin kaže:

  SVM nije mogao da podnese da grad Subotica ima gradonacelnika a da nije iz njihovih redova, pa otuda tolika netrpeljivost kad su bili sa DSom. a sada dolazi novo vreme i SNS dolazi do vecih apetita pa ce biti interesantno kako se to SVM prihvatiti kada dodje do toga da Naprednjaci uzmu stvar u svoje ruke i postave svog  za prvog coveka ovog grada. Mislim da ce puci od besa.

 4. STeve kaže:

  Realno, sve zavisi od dogovora Pastora i Vucica a ne od Maravicevog misljenja. Licno mislim da nema od toga nista

 5. STeve kaže:

  Uzgred, po Maravicevoj logici, SVM bi trebala onda da ima 31,79% poslanika u skupstini Srbije

 6. prozivka kaže:

  Jel to stiglo na red zadovoljavanje partijskih apetita i zapošljavanje rodbine i kumova u JKP? E, dugo ste i čekali.. Svaka vam čast.. Gde vam je ono zaklinjanje da nećete raditi kao žuti i da nećete zapošljavati partijske kadrove? Ista ste vi sorta.. samo se malo drugačije oblačite.. SRAM VAS BILO!

 7. Neopredeljen gradjanin kaže:

  Znao si ti to g.  Maravicu pre 6-7 meseci kad si pregovarao sa Madzarima o ulasku u vlast kada si prekrsio statut SNS, i uprljao svoj vec odavno prljavi obraz.

 8. *()* kaže:

  Sendvič idila nije dugo trajala. Matematika je prosta, Vučiću ne treba SVM da bi formirala vladu, Pastoru treba Vučić da bi ušao u vladu, malko će Maglai da oseti kako je biti žrtva politike na republičkom nivou….

OSTAVITE KOMENTAR