Marko Dmitrović prvi pobednik „Naša stvar kafanskih karaoka”

U konkurenciji 16 izvođača koji su interpretacijama velikih kafanskih hitova pobrali simpatije publike i žirija, Marko Dmitrović je odneo pobedu na prvim „Naša stvar kafanskim karaokama” održanim u Subotici, i direktno se plasirao u veliko finale koje će biti krajem juna u Beogradu.

1. mesto

Pukni zoro, A tebe nema, Prvi poljubac, Pozdravi je pozdravi.. samo su neke od pesama koje su takmičari interpretirali, a zahvaljujući aplauzima publike koje je merio poseban aparat – bukomer i glasovima žirija, odabrani su pobednici večeri – prvo mesto osvojio je Marko Dmitrović, drugi je bio Goran Pastor, dok je Niona Grgić trećeplasirana.

Pored pomenutih pesama, publika je u toku večeri imala priliku da uživa i u već velikom kafanskom hitu „Naša stvar” koji je Jelen pivo snimilo za svoje ljubitelje i prijatelje kako bi zajedno slavili sve lepe trenutke i vrednosti koje svi volimo i na koje smo ponosni.

2. mesto

„Večeras sam došao sa prijateljima, pre svega da se lepo zabavimo i pevamo, ne očekujući pobedu. Priznajem da sam imao i malu tremu, ali zahvaljujući podršci publike i prijatelja, uspeo sam da se opustim i dam svoj maksimum. Prva pesma kojom sam se predstavio publici bila je „Prvi poljubac”, dok sam kao drugo odabrao „Dajte vina hoću lom”. Što se tiče muzike, tu sam samouk. Volim pevanje i to je glavni razlog i što sam se i prijavio. Konkurencija je bila odlična, a to mi je ujedno bila i dodatna motivacija da budem još bolji.” – izjavio je nakon pobede Marko Dmitrović.

Svi takmičari kući su poneli brojne nagrade Jelen piva, dok je prvoplasirani osvojio i posebnu nagradu -„Kafansko veče za najbolje prijatelje” u okviru koga će posebno za njega i njegove prijatelje biti organizovano druženje uz sve ono što čini jedno nezaboravno kafansko druženje – odličnu muziku, hranu i, naravno, Jelen pivo.

Jelen karavan „Naša stvar kafanskih karaoka” do početka juna posetiće 15 gradova Srbije, među kojima su još i Kruševac, Apatin, Kraljevo, Užice, Beograd i drugi, kako bi bilo odabrano 15 predstavnika za veliko finale koje će biti održano krajem juna u Beogradu. Tri najbolja učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Pored toga, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”,za sebe i prijatelja po izboru…KOMENTARI

  1. pjevač kaže:

    Uvek sam voleo kafanu jer tamo i ne moraš da znaš da pevaš da bi pevao. Šta više, ni tekst pesme ne moraš da znaš. 😀

OSTAVITE KOMENTAR