Marta Feldi predložena za direktorku preduzeća Park Palić

Gradsko veće Subotice predložilo je da u narednom periodu novi direktor turističkog preduzeća Park Palić bude diplomirani ekonomista Marta Feldi.

Ovaj predlog je upućen Skupštini grada na izjašnjenje, a u slučaju pozitivne saglasnosti konačnu reč daće skupština DOO Park Palić u kojoj su, osim predstavnika Grada Subotice, i predstavnici Autonomne pokrajine Vojvodine i Republike Srbije.

park-palic1

Društvo sa ograničenom odgovornošću za upravljanje razvojem turističkog prostora Park Palić osnovano je 30. aprila 2008.

Ovim preduzećem je od 20. januara 2011. do 19. januara ove godine, kada mu je istekao mandat, na mestu direktora upravljao Goran Gabrić.

Gradsko veće takođe, je usvojilo i uputilo Skupštini grada na razmatranje i predlog ovogodišnjeg Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta. Ovim Programom se predlaže da se u zakup u 2015. izda nešto više od 3.300 hektara.

Prema predlogu, očekivana sredstva od izdavanja državne zemlje, rata zakupa iz prethodnih godina, prenetih sredstava i drugih naknada iznosi nešto više od 157 miliona dinara, od kojih Subotici pripada oko 40 odsto.

Moguće je da će se ovi predlozi rešenja naći već na sutrašnjem zasedanju Skupštine grada Subotica.

 

TanjugKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR