Među zdravstvenim radnicima potvrđen je novi slučaj infekcije

Ovu nedelju smo započeli sa najmanjim brojem pacijenata u Kovid delu bolnice, u ponedeljak jedan, a juče nijedan.

U poslednja 24 sata u Kovid respiratornoj ambulanti Opšte bolnice Subotica obavljeno je ukupno 13 pregleda, od kojih je kontrolnih bilo tri.

Dva pacijenta su zadržanana zbog sumnje na Kovid i oni se nalaze na bolničkom lečenju. Nijedan nije na mehaničkoj ventilaciji.

Među zdravstvenim radnicima registrovan je jedan PCR potvrđeni slučaj infekcije.KOMENTARI

 1. (ba)laban kaže:

  Takvo trenutno stanje nam daju u njihovim uglavnom lažnim izveštajima, kako bi se opravdala odluka da počne školska godina. Posle Bala nastranosti, da bi smo udovoljili premijerki-pederki i zapadnom homoseksualističkom lobiju, će naglo skočiti broj novozaraženih i, normalno, za sve će biti okrivljeni nesmotreni, drski i bezobrazni građani koji su letovali u Crnoj Gori ili, ne daj bože, u Hrvatskoj.

 2. dosta mi je svega kaže:

  Kako Vam više ne dosadi, toliko ste nebitni sa ovim informacijama da više nema ni komentara.Bolnica se raspada u svakom smislu, o tome izveštavajte, građani su želji pravih istinitih vesti.

 3. Miki kaže:

  Hrvatska obala je puna srpskih turista.Retko ko se zali.

 4. Jevrem kaže:

  @ (ba)laban Da nije slučajno Covid kodno ime za Sidu…Naime simptomi su isti: Gubitak imuniteta ,otkazivanje vitalnih organa ,depresija itd. Zar zbog njih treba da ispašta većina čovečanstva ? Njih treba lečiti a ne da oni vladaju čovečanstvom uskratujući im slobodu. Znakovito da o sidi više ne govori niko ,čute i razni krizni štabovi. Odluke kriznih štabova su selektivne i politički obojene. Uostalom po kojem ustavu države krizni štabovi vode državnu politiku …? Po nečijim izveštajima o brojevima zaraženih…? Iz tih izveštaja se da pročitati da ti izveštaji za neke đržave -nacije pogotovo nacionalnosti može i da važe a i ne moraju…Zar političke odluke su jače od pandemije Covid …? Dokle bre? Gde se tu nalazi istina …?

 5. Ella kaže:

  A koje su to sve pretnje!!! Ako ideš na godišnji u inostranstvo – kovid bolnica… ako se ne odazoveš sledi novčana kazna… pa novčana kazna na platu… pa ako deca u školi ne nose ‘gubavu’ masku izrađenu od od reciklovanog smeća sledi isključenje iz nastave i odnošenje učenika ko zna gde i kuda !!! roditelji su naravno u tom procesu nebitni… A „homosi“? Anonimno – po svojoj volji – ulaze u laboratorije na besplatne kontrole krvi i eventualne zaraženosti na aids – sidu (čitaj: covid)… Naravno, čak su na to zamoljeni – a ostalo je stvar njihove dobre volje i ponosa. Drugi građani u isto vreme imaju neotuđivo ‘pravo’ uplaćivati doprinose za zdravstveno osiguranje četrdesetak godina… biti lečeni kada naiđu na pravog doktora… ako ih naravno primi na pregled.. i ako vrata ordinacije nisu čvrsto zaključana. Ako ih ne primi, čekaju ispred vrata apoteke da kupe neki surogat potrebnog leka… ukoliko ih apotekarka ponovo ne uputi natrag doktoru… Međutim, oni iznad šezdeset… koji su već dosta toga uplatili našem zdravstvu i debelo platili kakvu-takvu mogućnost lečenja kada ostare… bar će znati od čega umiru. Sve su im stare bolesti (hronične) zanemarene, a nisu dobili ni potreban antibiotik. Umreće naravno, od – covida… a sidu ni videli. Jer, štabovi su kod nas nedodirljivi i uvek u pravu.

 6. Simo kaže:

  JEVREM, nisu isti simptomi kao za sidu NE LUPETAJ, kad preležiš Kovid 2 meseca kao ja tad PAMETUJ

 7. Inspektor.. kaže:

  Posle ovog izveštaja zaključite sami za koga radi krizni štab za zdrastvo Srbiji i kakve kontrole uvede Kon za građane i ostale putnike koji ulaze u državu:
  https://informer.rs/svet/vesti/549666/pocela-svetska-pobuna-protiv-milijardera-gradjani-traze-hapsenje-bila-gejtsa

OSTAVITE KOMENTAR

32 + = 35

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: