Među povređenima u udesu i dete

Jedna osoba koja je u ponedeljak teže povređena u saobraćajnoj nesreći kod Žednika u blizini Subotice prebačena je na dalje lečenje u Novi Sad, dok su tri osobe, među kojima i dvogodišnje dete, pušteni na kućno lečenje.

 

Kako je novinarima rekao dr Goran Babičković, dežurni lekar u urgentnom odeljenju Opšte bolnice u Subotici, povređeni muškarac ima otvorene prelome leve nadlaktice i leve natkolenice, serijsku frakturu rebara, ali je zbog maksilofacijalne povrede, posle pregleda CT aparatom, prebačen na dalje lečenje u Urgentni centar Novi Sad.

 

Ostale tri osobe koje su povređene u saobraćajnoj nesreći, jedna žena i njeno dvogodišnje dete koji su lakše povređeni, i još jedna žena koja je zadobila nešto teže povrede, puštene su na kućno lečenje, rekao je Babičković.

 

Kako je saopštila subotička policija, nesreća se dogodila oko 10.20 časova, na starom Beogradskom putu između Subotice i Starog Žednika.

 

– Vozač putničkog automobila “pežo” D. P. (29) iz Subotice i dva putnika iz vozila, od kojih je jedno maloletno dete, lakše su povređeni, dok je vozač S. S. (38) iz Čoke, koji je upravljao putničkim automobilom “opel” zadobio teške telesne povrede – saopštila je policija.

 

Prema izveštajima sa lica mesta, nesreća se dogodila, kada je D. P., vozač automobila “pežo 307”, subotičkih oznaka, prešao na suprotnu traku i sudario se sa “opel vektrom”.

 

Kako je Tanjugu izjavio jedan od rođaka povređenih u nesreći, ona se dogodila kada je vozač “pežoa” kasno primetio da je na putu parkiran kamion i, umesto kočenja, skrenuo ulevo i udario u “opel” koji je dolazio iz suprotnog pravca.

 

Večernje novostiKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR