Migranti u mešalici za beton

Uprava carina saopštila je da su carinici u saradnji sa policijom danas na prelazu Horgoš sprečili pokušaj četvorice migranata da ilegalno pređu preko granice skriveni u mešalici za beton i ispod kamionske prikolice.

Carinici su prvo otkrili pokušaj jednog Avganistanca da granicu pređe skriven ispod prikolice bugarskog šlepera koji je prevozio tekstil ka Nemačkoj.

Tokom pauze koju je vozač pravio na obližnjoj pumpi, migrant se uvukao u prostor ispod prikolice misleći da će tako uspeti neopaženo da pređe granicu.

Sat vremena kasnije carinici su se suočili sa još jednim neobičnim pokušajem skrivanja, jer su se trojica migranata uvukla u mešalicu za beton, piše u saopštenju.

Reč je o trojici Avganistanaca koji su takođe iskoristili odmor vozača na pumpi da uđu u mešalicu koju je domaći prevoznik transportovao ka Nemačkoj.

FoNet/Foto: Uprava carinaKOMENTARI

 1. Pera kaže:

  Otkriveni i zadržani po nalogu. Sledi inkluzija. Takođe po nalogu. Živeli!

 2. Dilan kaže:

  Čemu se mi nadamo kada ostavljamo ovakve komentare?

 3. Dog kaže:

  Ne razumem, gde ti vidiš komentare?
  Ja vidim samo jedan, pre tvog.
  I ne razum poentu tvog komentara.

 4. masno tkivo kaže:

  Zar nije poenta da pustimo migrante da odu u EU? Ili je poenta da svakog zadrzimo jer za svakoga dobijamo po 10.000 eura. Nije to lose ali kada se te pare potroše , ko ce ih izdrzavati kada drzava nema ni za svoje gradjane.

 5. Sofronije kaže:

  Čistim plutonijumom treba raditi ta rendgen snimanja – pa da posle vidimo kome će dizati natalitet !

OSTAVITE KOMENTAR