Minimum kontrole na Horgošu od danas do 15. januara

Zbog predstojećih praznika, ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Mađarske postigli su dogovor o minimumu granične kontrole za putnički saobraćaj, od danas do 15. januara.

Carinske administracije dve zemlje takođe su se dogovorile da građanima olakšaju prelazak granice, prenosi RTS.

Pomoćnik komandira granične policije na Horgošu Nenad Živković je rekao da se minimum granične kontrole primenjuje ukoliko dođe do velikih gužvi i povećanog intenziteta saobraćaja.

Dodao je da se prve gužve mogu očekivati tokom sledeće nedelje i sve do kraja januara.

Carinik Miroljub Stojković je rekao da će pregled na prelazu Horgoš biti sveden na minimum zakonske regulative.

“U periodu od 15. decembra do 15. januara kontrola će biti minimalna”, naveo je Stojković.

 

TanjugKOMENTARI

 1. Zoltan kaže:

  Evo, porodica na R2 cekaju za 20 auta 40 minita

 2. (ba)laban kaže:

  Evo prilike za švercere narkotika. Je l’ to ozbilna ustanova ili se sprdamo sa Zakonima.

  No, posle današnjeg razgovora sa jednim bivšim kriminalističkim inspektorom starog kova i pošteno stečenog obrazovanja, sam shvatio da su u pitanju službe koje su dobro izreklamirane od ministra unutrašnjih poslova i ostalih “doktora” i “visokoobrazovanih” Megatrend stručnjaka, koje naivnim građanima stvaraju privid da se radi sve odlično i po Zakonu. U stvari su to službe koje oduvek rade u interesu pojedinaca, a samo ponekad poslove za potrebe države. Slučaj Jovanjica sa uzgajanjem marihuane je državni projekat, ali je sasvim slučajno otkriven i sad pokušavaju da organizovanje i krivicu prebace na pojedinca, ili da ga zataškaju.

  Sve je saznato iz prve ruke, pa vi vidite ko Vam upravlja državom i Vašim životima.

  Uzdravlje, pa ponovo birajte ove sektaše da Vas i nadalje siluju.

 3. Ja kaže:

  Ma nije istina… ceka se bar sat vremena ako ima 10ak auta…

 4. Lola kaže:

  Dok im ‘ne padne sistem’ a pada im svaki drugi dan i svaki vikend. U cetvrtak na petak noc im je ‘pao’ i nije se dizao od 1 posle ponoci do 7:20 ujutro ( licno bio u koloni )Znaci vise od 6 sati! Zamislite da vozite iz Nemacke 12 sati i onda sedite u kolima na granici 6 sati zbog necije obesti, a imate barem jos 10-12 sati voznje do kuce. Najveca tragedija u celoj situaciji su pripadnici ‘svojih’ na facebook grupama o granicnim prelazima nikada kolektivno ne osudjuju namerno blokiranje prelaza ovakvim izgovorom ( doduse gundjaju)

OSTAVITE KOMENTAR