Mirna pobednik!

Pobednica šou programa ‘Prvi glas Srbije’ je Mirna Radulović iz Subotice. Ona je večeras u superfinalu pobedila odlukom žirija i iza sebe ostavila Nevenu Božović i Saru Jovanović.

Sara Jovanović, Nevena Božović i Mirna Radulović priredile su nezaboravno veče za publiku Prvog glasa Srbije. Prva je odlukom publike borbu za titulu napustila Sara Jovanović. Žiri u sastavu Aleksandra Radović, Vlado Georgiev i Saša Milošević Mare imali su zadatak da izaberu pobednicu, i odlučilii su da titulu najbolje u drugoj sezoni Prvog glasa Srbije ponese Mirna Radulović.

 

Put do pobede nije bio ni malo lak. Iako je nekoliko puta bila pred izbacivanjem Aleksandra Radović, Vlado Georgijev i Saša Milošević Mare su smatrali da je “za nijansu” bila bolja od svojih protivnika i na kraju su, nakon što je publika najmanje glasova dala Sari Jovanović, iz finalnog duela za pobednika proglasili Mirnu.

 

Proglašenje pobednika

 

 

Njoj “leži” sve – od Silvane do Nirvane. Baš takva je bila i poslednju noć dok je izvodila “Više se ne vraćaš” Karoline Gočeve, “Girl on fire” Ališe Kis i “The best” Tine Tarner. Niko nije bio ravnodušan.

 

Za svoj poslednji nastup u “Prvom glasu Srbije” Mirna Radulović je odabrala baladu Maraje Keri “Hero”.

 

 

Mirna je za kraj izvela pesmu Tine Tarner “Simply The Best”.

 

 

Mirna i “Girl On Fire”

 

 

Mirna i “Više se ne vraćaš”

 KOMENTARI

 1. GIDRA kaže:

  da se zna da i mi imamo talente ,bravo za  MIRNU RADULOVIC od srca cestitam 

 2. Subotica kaže:

  Ruku na srce stvarno ima najbolji glas od svih tamo.

 3. realan kaže:

  Mirna je pobedila ali mislim da se Sari smesi najveca karijera od njih svih! Prosto neverovatno kako devojka dominira scenom,i kako je sposobna,i pritom jako dobro peva!

 4. freelancer kaže:

  realan:

  Mirna je pobedila ali mislim da se Sari smesi najveca karijera od njih svih! Prosto neverovatno kako devojka dominira scenom,i kako je sposobna,i pritom jako dobro peva!

  Potpisujem.

  Primer je upravo naš sugradjanin Dušan Svilar, koji je takodje pobedio na takmičenju sličnog tipa. Uprkos fenomenalnom glasu, skromnosti, učtivosti, uopšte pozitivnom pojavom, njegova karijera se ne može smatrati adekvatnom u odnosu na njegove glasovne mogućnosti. Takvih primera ima jioš. Čak i u našem gradu. Zašto je (npr.) Gordana Vidaković (takodje sa vanserijski dobrim glasom) ostala samo lokalna “zvezda”, uslovno rečeno. Uz to, Mirna je VEĆ SADA “poletela”, a karijera joj nije ni POČELA. 

  Ja joj čestitam, u svakom slučaju, ali mislim da je Sara daleko “estradniji” tip. Mirni želim svu sreću u eventualnoj karijeri.

 5. naIvan kaže:

  Mama Radulovic, sve cestitke tvojoj cerki i Tebi.
  Mirna ima ubedljivo najlepsi glas od svih koje su se tamo pojavile.
  Ubedjen sam u njenu sigurnu lepu karijeru. 

 6. CIRINELA kaže:

  Invazija Subotice na muzičku scenu Srbije se nastavlja, kako je počelo narednih 500 godina ima da vladamo. 😆

 7. djordje kaže:

  CIRINELA@ – Bas tako. Svilar, Vojvodic, Vasic, Terzija. Mirna……….

 8. see kaže:

  Činjenica je da doista imamo odlične glasove i talente poput Tamare Bencsik, Ruža Magdolne Lajko Felixa i sad i Mirna, samo šteta šta ih ne prepoznajemo na vreme i dopuštamo da slavu grade dugim državama! u svakom slučaju, Mirna, čestitke iz sveg srce!

OSTAVITE KOMENTAR