Mirna Radulović na “Pesmi Evrovizije”

Finalistkinje “Prvog glasa Srbije” Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović učestvovaće na predstojećem nacionalnom muzičkom takmičenju “Beosong”, čiji će pobednik predstavljati Srbiju na pesmi “Evrovizije” u Švedskoj.

 

 

Kako saznaje Telegraf, mlade pevačice će nastupiti zajedno, gde će izvesti numeru koju je za njih specijalno napisao poznati kompozitor Saša Milošević Mare, inače član žirija ovog muzičkog šoua.

 

– Mirna, Sara i Nevena će sigurno nastupiti na Beosongu, jedna pesma je spremna, a trenutno se razmatra mogućnost prijavljivanja još jedne numere. Zbog ogromne popularnosti koje devojke trenutno imaju, one će biti glavne favoritkinje za pobedu na nacionalnom takmičenju za izbor predstavnika naše zemlje na muzičkoj manifestaciji koje se održava u Malmeu od 14. do 18. maja, navodi izvor Telegrafa, i dodaje:

 

– Osim Nevene, Mirne i Sare, na Beosongu će najverovatnije učestvovati i dvojac Zoran Stanić i Boris Petrović, koji će takođe imati zajednički nastup, a nije isključeno da će se prijaviti još neki takmičari koji su ranije ispali iz finala, poput Saške Janković, zaključuje sagovornik našeg portala, blizak produkciji “Prvog glasa Srbije”.

 

Da podsetimo, konkurs za Beosong završava se 20. januara, a pored zvezda “Prvog glasa Srbije”, na nacionalnom takmičenju bi (ukoliko prođu konkurs) da pevaju i nekadašnje “Zvezde Granda” Milica Todorović i Dušan Svilar, kao i “OT bend”.

 

TelegrafKOMENTARI

  1. CIRINELA kaže:

    Navijam za Dušana Svilara i Mirnu Radulovć. Ako je Milan Stanković mogao sa kičom “Ovo je Balkan” onda naši Dule i Mirna mogu mnogo bolje.

OSTAVITE KOMENTAR