Mirna Radulović u finalu Prvog glasa Srbije

Gledaoci Prve televizije su imali prilike da tokom nedeljne večeri isprate Prvi glas Srbije i izbor 12 finalista.

 

Međutim finalista ima 13, jer je duet Mirne Radulović i Nevene Božović koji je izvodio pesmu “Hurt” Kristine Agilere oborio žiri sa nogu, nakon čega je Vlado Georgijev kao član žirija tražio da se obe takmičarke puste u finale.

foto: prva.rs

– Ja sam potpuno bez komenatara! Ne znam kako ovo može da se zove duel?! Ovo je bio duet dva vrhunska vokala i hvala produkciji što je dozvolila da obe idete dalje! – izjavio je predsednik žirija i izazvao opšte oduševljenje kolega, takmičara i publike u studiju. A onda je ustao, prišao devojkama, izgrlio ih i poljubio. Toliko je bio presrećan i zadovoljan!

 

Po pravilu Subotica ima dobre predstavnike na svim takmičenjima u pevanju bez obzira o kakvoj i čijoj produkciji je reč, pa je tako poslednja u nizu pevačica grupe “A girl between maniacs” Mirna Radulović.

Mirna

 

 KOMENTARI

 1. Nikola kaže:

  Znaci, sad vec tradicija se nastavlja.

 2. NN kaže:

  Mogao bi grad da sponzorise autobus za navijace i porodicu, kao sto je to radio drugim subotickim pevacima na slicnim takmicenjima.

 3. dr.Tikvicki kaže:

  CESTITAMO NASOJ SUGRADJANKI, SAMO NAPRED.

 4. Mikuška kaže:

  Prvi put sam čuo Mirnu kako peva u ovom spotu, a kasnije i u Velikoj većnici…

  Zaista je veliki talenat i želim joj mnogo uspeha.

   

 5. xy kaže:

  Da, a kad je Igor prosle godine prosao dalje i dalje…niko nije obratio paznju na njega. Nek’ bude sad drugacije. Samo napred Mirna! 🙂

 6. Ivica kaže:

  Ne poznajem devojku, prvu put čujem za nju i njenu grupu, ali ono što sam čuo juče nikako ne može da se svrsta u neki prosek koji je do sada ovaj grad nudio na sličnim takmičenjima…

  Neverovatno koliko sam se nakostrešio dok sam slušao ovo izvođenje i potpuno ostao bez teksta!!! Imam jako dobar razlog da nastavim da pratim ovo takmičenje. Samo napred!!!!

 7. Mister No kaže:

  Napred Mirna,najbolja si.

OSTAVITE KOMENTAR