Moguće je lično uputiti žalbe na taksu za odvodnjavanje

Predstavnici javnog preduzeća Vode Vojvodine opet primaju građane u Subotici.

Kako bi žalbe na takse za odvodnjavanje bile brže i efikasnije rešene, javno preduzeće Vode Vojvodine će dana 17. juna u četvrtak u vremenu od 10 do 14 časova u zgradi vodoprivrednog društva Severna Bačka na adresi Trg cara Jovana Nenada 2 na prvom spratu organizovati lične sastanke. Očekuju se i žalitelji iz okolnih opština poput Bačke Topole i Malog Iđoša. Sastanci pružaju novu mogućnost da se dobiju precizni odgovori vezani za taksu za odvodnjavanje, dugovanja, zatezne kamate, rebalans duga i druga pitanja.

RTV Pannon


KOMENTARI

 1. Vreme je.... kaže:

  Izmišljena “usluga” za novu kradju novca ….sta je sledeće ?! Taksa za korišćenje trotoara, ili porez za sijanje sunca….

 2. Vlada kaže:

  Rebalans duga takse za odvodnjavanje… zamisli da ti to treba.

 3. Zvoncica kaže:

  Samo gledate kako ljudima da izbijete pare i dzepa. Ne znam samo dokle ide vase bezobrazluk.

 4. bać Nesto kaže:

  Ta šta se žalite?!Ta ko će financirat veštačku bunjevačku naciju,njevo stupidno izdavaštvo,udžbenike,dnevnice,kirije,dičije “koka kola ekskurzije” do centra Subatice i natrag i ostale budalarije.Računajte da Mirko Bajić i njegov sin još nemaje taliko velike trbušine da u nji nemož stat još koja kila slanine.A moraje i penzije zaradit.A borme i Suzana mora još fajin trpat i sebi u gujcu iako se dosta razranila jel ni alimentacija njie baš bogzna kaka.Tribate razumit da su se ovi obisioli Srbiji na grbaču jel nameje matične države i da njim se mora dat od naši novaca.

 5. Anonimni kaže:

  moguce je i da na Marsu ima zivota…a istina je drugacija…

 6. Snežana kaže:

  Protivno Ustavu, kako javno preduzeće može da naplaćuje taksu preko poreske uprave, dokle će ovaj narod da ćuti, koje odvođenje, od kojih voda,…

 7. Drugarice malko si neupućena kaže:

  Snežana – Ne odvodi se voda iz tvog i mog sokaka, i nije za odvođenje nego za odvodnjavanje, a to nije isto. Mogla bi i ti, a i neki tupavi novinari koji pišu u istom stilu, da zaviriš na internet ako ne možeš drugačije pa bi saznala da je ovaj doprinos namenjen za obnovu i izgradnju velikih melioracionih sistema, (navodi se tačno koji objekti su u pitanju), da ga plaća samo Vojvodina (jer takve površine ima) i da nema nikakve veze sa kišnicom i barama u tvojoj ulici niti sa lokalnim JKP “Vodovod i kanalizacija”.

 8. dosta mi je svega kaže:

  Drugarice malko si neupućena
  Ti pojma nemaš iz više razloga.Prvo mi nemamo potrebe za odovodnjavanje jer više imamo sušnih perioda, te imamo problem sa navodnjavanjem, drugo pare idu na zbirni račun, pa posle ko zagrabi novac, te u tom slučaju novac se troši nenameski, treće, da li mi možeš reći jednu investiciju urađenu u proteklih 20 godina, a da je bila u korist poljoprivrednika, (slušamo priču već decenijama da se samo 7% navodnjava, samo nam Arapi nedostaju da nas nauče kako da radimo našu zemlju),četvrto taksu za odvodnjavanje ne trebaju da plaćaju ljudi koji imaju okućnice u gradu, pet ovo je danak jedne partiske bratije koja odlično živi na račun običnog seljaka, mogao bi tako do besvesti. U potpisu inženjer.

OSTAVITE KOMENTAR