Mogućnost lošijeg prijema TV signala

Zbog zamene starog antenskog sistema na emisionoj stanici Crveno Selo – Subotica, Drugi program RTS-a i Prvi i Drugi program RT Vojvodina emitovaće se sa pomoćnog antenskog sistema sa delimično smanjenim snagama predajnika.

 

U sklopu nastavka procesa digitalizacije, u naredne dve sedmice radi se zamena starog UHF antenskog sistema na emisionoj stanici Crveno Selo – Subotica, zbog čega će se televizijski programi u tom periodu emitovati sa pomoćnog antenskog sistema.

crveeno selo

Zbog toga postoji mogućnost nešto lošijeg prijema televizijskog signala u rubnim delovima zone pokrivanja sa te lokacije, do završetka radova.

 

Po završetku radova emitovanje će se nastaviti sa novog antenskog sistema koji se sastoji od 12 spratova u 4 smera, dobijenog iz kontribucije Vlade Republike Srbije, koji će po prestanku emitovanja analognog signala služiti za emitovanje digitalnog televiziskog signala.

 

U naredne dve sedmice, sa pomoćnog antenskog sistema biće emitovani Drugi program RTS-a i Prvi i Drugi program RT Vojvodina.

 

RTSKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR