“Moje 3” voli ceo svet

Predstavnice Srbije na predstojećem 58. takmičenju za “Pesmu Evrovizije”, Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, putuju u Švedsku 5. maja i poručile su da su naporno radile i da su spremne da daju sve od sebe kako bi što bolje predstavile svoju zemlju.

 

Grupa “Moje 3” će u prvom polufinalu Evrosonga, 14. maja, izvesti pesmu “Ljubav je svuda” za koju je tekst napisala Marina Tucaković, a kompoziciju Saša Milošević Mare.

 

Na sceni u Malmeu će imati podršku pratećih vokala Ksenije Milošević, Dunje Vujadinović i Jelene Mitić. Koreografiju je osmislio Miloš Paunović, a kostime Ana Ljubinković.

 

Devojke su rekle da će njihov nastup na Evrosongu biti potpuno drugačiji nego na Beosongu, da je koreografija mnogo teža, ima više glume. Zadovoljne su i kostimima i najavljuju mnogo iznenađenja.

 

“Moje 3” nastupiće pod rednim brojm 16 i time zatvoriti prvo polufinale, a pravo glasanja za srpske predstavnice imaće zemlje učesnice te večeri, kao i direktni finalisti Velika Britanija, Italija i Švedska. Drugo polufinale je 16. maja, a finale 18. maja.

 

Da bi pokazali koliko su Moje 3 popularne, u organizaciji Bastards of 60 D iz Banja Luke napravljen je video spot sa porukama podrške srpskim predstavnicama na Evroviziji iz celog sveta.

 

U spotu možete videti poruke podrške za pesmu “Ljubav je svuda” i “Moje 3” snimljene u Velikoj Briatniji, Rusiji, Hrvatskoj, Bosni, Srbiji, Danskoj, Austriji, Grčkoj, Saudijskoj Arabiji i Meksiku!

 KOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    EVROVIZIJA 2014 U SUBOTICI!

OSTAVITE KOMENTAR