“Moje tri” – vraćaju se kući

Nakon višemesečnih nacionalnih izbora širom Evrope, konačno je došlo vreme da gledaoci širom Evrope i sveta vide i čuju kakve je pesme izabralo 39 zemalja učesnica ovogodišnjeg takmičenja.

Srpske predstavnice “Moje tri” nastupile su sa pesmom “Ljubav je svuda” pod rednim brojem 16, a u okviru prve polufinalne večeri 58. Pesme Evrovizije. Njihovo ime se nije našlo na spisku 10 zemalja koje nastupaju u finalu.

 

Ipak, Sara Jovanović je na kraju nastupa na engleskom jeziku poručila svima “Volimo te Evropo, ljubav je svuda!”.

 

 

Deset zemalja koje su prošle u finale:

Moldavija
Litvanija
Irska
Estonija
Belarusija
Danska
Rusija
Belgija
Ukrajina
HolandijaKOMENTARI

 1. DR.TIKVICKI kaže:

  BAS STETA, A TAKO SU BILE DOBRE, BAR MENI.

 2. dasHHa kaže:

  Ocekivao sam ovakav ishod jer brojcano smo manji na balkanu a i kriza je duboka da bi nadglasali sever i istok :/

 3. Anonimni kaže:

  dasHHa:

  Ocekivao sam ovakav ishod jer brojcano smo manji na balkanu a i kriza je duboka da bi nadglasali sever i istok :/

  Nema to veze sa životom. Pesme je loša.

 4. Mile kaže:

  I iskreno, sta smo mogli ocekivati kad nemaju ukusa. Pogledajte ovaj stajling i bica vam jasno zasto nismo prosli. Zao mi je sto nije isao Svilar. Bio bi medju prvih 10 garantovano.
   

 5. Krajisnik kaže:

  Ja bi ove poslao na Evroviziju  😎

   

 6. ivan 2 kaže:

  U polufinale su se plasirali SSSR i par drugih… naše lepotice su dobro pevale (lošu pesmu!) a katastrofa je bila njihova poijava na bini, cirkus stajling i koreografija…

 7. CIRINELA kaže:

  Ništa novo. Srbija ima ubedljivo “najbolju ekipu” u Evropi  da nešto upropasti ( ne mislim na devojke ). Iista Tijanićeva ekipa RTS-a za stajling i ove godine. Dokaz je i nagrada koju je još Milan Stanković dobio za najgore obučenog izvođača na Evroviziji. Nagrada se zove “Barbara Deks” i za nju glasa publika. Ne želim da kažem da je to bio jedini uzrok njihovom neuspehu i ubeđen sam da ni Svilar , sa tom istom ekipom RTS-a nebi bolje prošao.

 8. Zebica82 kaže:

  Ma loša pesma i još gori stajling…Izgledale su ko sladoledi na suncu, a stvarno šteta jer su devojke ok…U nekom drugom aranžmanu bi imale daleko više

 9. John Doe kaže:

  Rusija, Danska i Belgija su došle sa pesmama koje imaju neke šanse da pobede u finalu. Naše devojke su bile bolje od nekih ekipa koje su se kvalifikovale, ali ne mislim da pesma ima kapacitet da pobedi u finalu. Što pametniji od mene reče, “ko zna zašto je dobro ovako” …

 10. stormwatch kaže:

  Ja znam u cemu je problem, nije to bila pesma sa nekim extra folk motivima i naricanjem pa zato nije ni usla u finale, da je bila neka bljutavcica tipa “Lane Moje” ili “Cipela”….dobila bi tone glasova….  

 11. Mare care sad ga lomi kaže:

  Ono sto je trend kod nas ne znaci da je i u Evropi. Ne gledaju svi Prvi glas Srbije pa da znaju da su one sada hit.

 12. Ivan kaže:

  Krajisnik:

  Ja bi ove poslao na Evroviziju  8-)

   

  HAHA, hocu ovu dvojicu da mi na sarani pevaju!

OSTAVITE KOMENTAR