Možemo mi to

Dok iz godine u godinu čekamo da planirani radovi otpočnu, odloženi se nastave, a započeti završe, koliko god da se ljutimo zbog zapuštenosti centra grada, jedno moramo da priznamo, gradsko zelenilo se održava kao retko gde.

Stotine sadnica zasađeno je i ovog kao i svakog prethodnog proleća, trava je divno pokošena i sve zajedno pokazuje kako to treba i može da izgleda kada se o nečemu vodi stalna briga.

 

 KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  U ovome je Subotica uvek bila jaka. Čak i u najtežim godinama. Kapa dole radnicima komunalnog preduzeća.

 2. lgbtpopulacija kaže:

  Bilo bi lepo kad bi svi travnjaci izgledali kao ti u strogom centru. Ne mogu da ne spomenem Dudovu Sumu koja je omiljeni park Suboticana i da je recimo ne uporedim sa Dunavskim parkom u Novom Sadu. Mislim da se u Novom Sadu nikad ne bi desilo da trava bude do kolena i da se onda jednom pokosi i ostavi da tako osusi da posle vise nema niceg i da sve zgleda bas kao jedno ruglo. Puno bi izgledala lepse i lakse za odrzavanje kad bi delove gde je gusti drvni pokrivac zasadili sa onim brsljenovima kao na Palicu. A da je travnjak samo uz taj centralni deo oko ulaza, jezera, decijeg igralista i livade.

 3. Clown kaže:

  Dudova suma 3 dana smece preliva u kantama,prozivka isto,trava pokosena delimicno… O kojem to gradu vi pricate???

 4. Dr Magistrala,autoban kaže:

  Clown i Igbtpopulacija su u pravu.Nije Subotica samo epicentar grada.Ako je to sve sto cini Suboticu,onda je Subotica….。。。

 5. Petar G. kaže:

  Shvatite da je Subotica samo ono koliko se vidi sa prozora gradonačelnikove kancelarije u Gradskoj kući. Toliko se radi i renovira i večito iznova raskopava i održava.
  A asfalt, kanalizacija, toplovod i gas, su naučna fantastika i daleka vudućnost već na 1500 do 2000 metara vazdušne linije od Gradske kuće.

 6. Djuka kaže:

  ne zaboravite da je predizborna kampanja u toku, te da je premijerka bila u poseti.

OSTAVITE KOMENTAR