MUP je moj audi dao kik-bokseru

Automobil Subotičanina Dejana Antića (36) Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom prosledila je MUP-u, a oni rekreativcu kik-boks kluba „Crvena zvezda“, prenosi Blic.

532368_dejan-antic031114ras-foto-vesna-lalic21_ff

Tako sada Antićevim “audijem 8” kik-bokser ide na treninge.

Dok je stajao na parkingu ispred stadiona FK Crvena zvezda, Antić je ugledao svoj automobil za čijim volanom se nalazio istetovirani mladić. Kada mu je prišao i pitao odakle on u njegovom automobilu, vozač mu je predložio da odgovor na tu nedoumicu potraži kod onih koji su mu oduzeli vozilo.

– Predstavio mi se kao “Žmirke”, ali nije bio raspoložen za razgovor. Zatražio sam mu da mi da naočare za vid koje su mi ostale u kolima prilikom oduzimanja, ali mi je rekao da u kaseti nema ničega i da je njemu automobil predat prazan. Onda se naočigled moje porodice, koja je bila sa mnom, okrenuo i odvezao se u nepoznatom pravcu – priča Antić.

Dejan Antić je kao suvlasnik preduzeća “Moraveks” okrivljen za zloupotrebu službenog položaja, zbog čega mu je tokom istrage oduzet automobil, koji je potom predat na čuvanje Direkciji za upravljanje oduzetom imovinom. Svoje sumnje da uprkos tome neko koristi njegov “audi 8” prijavio je tužilaštvu, ali je zamenik tužioca za organizovani kriminal Vojislav Isailović, umesto provere Antićevih navoda, problem rešio tako što je u svoju naredbu o predaji vozila dopisao i upravljanje.

– Pošto su mojim suokrivljenima vozila vraćena, i to sa primetnim oštećenjima, kao i uzimajući u obzir i to da u postupku protiv nas ne postoje nikakvi dokazi, tražio sam od suda da mi vrate automobil. Nije mi jasno od koga je izvesni Žmirke dobio ovlašćenje da sa lažnim tablicama vozi moj “audi”, budući da smatram da je malo verovatno da on ima ikakve veze sa državnim službama. Osim toga, primetio sam da su stakla na mom automobilu zatamnjena i da je ugrađena radio-veza – ističe Antić.

 

Vozilo ustupljeno MUP-u

U Direkciji za upravljanje oduzetom imovinom kažu da je Antićev “audi” ugovorom o poveravanju privremeno oduzete imovine poveren na korišćenje Ministarstvu unutrašnjih poslova, koje je u obavezi da se o vozilu stara, kao i da snosi sve troškove održavanja. Kako su nam objasnili, u slučaju ukidanja rešenja o privremenom oduzimanju imovine, odnosno odbijanja zahteva za trajno oduzimanje, korisnik je dužan da vlasniku odmah vrati vozilo i nadoknadi mu eventualnu štetu.

 

BlicKOMENTARI

 1. mudar kaže:

  Drzava Srbija je to Anticu. Ako ocekujes neku pravdu, dzaba ti je. 

 2. Ivan kaže:

  Dobri i pošteni Antić,oduzet mu je auto koji je zaradio poštenim i nadasve vrednim radom, kao i većina što je stekla,kako ima obraza uošte da on priča o pravdi ili nečemu sličnom,da je pravde još bi bio u bukagijama.

 3. Goran kaže:

  Sad ce tebi Aca "Ostavka" Lazov da kaze da je to falsifikovan tvoj auto ,a onaj slinavi iz policije ce odma da kaze  sutra za  Kuriru da je to urota protiv ove vlade i da su oni to vec znali 2 godine i da ce se pozabaviti da otkriju ko je urotnik koji falsifikuje automobile koje dobije MUP
   

 4. dejan01234@gmail.com kaže:

  sada se ne radi o tome odakle   anticu  auto  nego se radi  o  tome ,da  odakle    kick  bokseru  anticev  auto  sa  falcifikovanim   tablama i papirima , ee  gde  mi zivimo ..kako ja nema  takve  srece  da   dobijem  za dz neki  audi   ili bmw

 5. nsabi kaže:

  Hehe…sreca njegova da "Zmirke" nije bio nervozan taj dan!

 6. fax kaže:

  opasan taj zmirke

 7. pravdoljub kaže:

  Krivo stečeno ,ne blagosloveno. Al mogo si ti frajeru dobiti i po fanfulji i očin bi ti bio kriv još i naočare tražiš.Kud čačkaš u osinjak.

 8. bah kaže:

  Ne brinem se ja za tebe, posto si promenio stranku i presao u vladajuci blok, brzo ces ti vratiti Audi i kupiti bar jos dva!

OSTAVITE KOMENTAR