MZ Centar III pomaže građanima sa slabijim primanjima

Po četvrti put Mesna zajednica “Centar III” u saradnji sa udruženjem “Omladinski građanski parlament” organizuje dodelu paketa pomoći stanovnicima centralnih mesnih zajednica u našem gradu. Kao i svake godine tridesetak paketa prehrambenih i higijenskih proizvoda podeli se građanima koji žive u urbanom delu Subotice kao i socijalno najugroženijim porodicama učenika iz OŠ “Žarko Zrenjanin” i Opštinskog udruženja Invalida rada.

Predstavnici MZ Centar III poručili su prisutnima da je ova akcija iz godine u godinu sve obuhvatnija i da je njen cilj između ostalog i pomoć našim sugrađanima koji zbog male penzije nisu u mogućnosti da primaju socijalnu pomoć a nalaze se u veoma nezavidnoj materjalnoj situaciji. I ove godine vredni aktivisti Mesne zajednice potrudili su se da za sve prisutne građane kao i za članove njihovih porodica spreme ukusan obrok i osveženje i time dodatno pripomognu obeležavanju ove humanitarne akcije.KOMENTARI

  1. Centar2 kaže:

    Grahovac pomaze gradjanima,veliki covek i humanista!

  2. Ana kaže:

    Ne sporeći izuzetan humani karakter ove akcije, interesuje me samo jedna stvar… Od kojih para MZ Centar 3 kupuje ove namirnice obzirom da ima samo prolazni račun na koji gradska uprava prosleđuje sredstva za tekuće održavanje. Znači, ne postoje više sopstvena sredstva! Ovo pitam iz razloga da bi i ostale MZ mogle organizovati ovakve akcije kada bi znale magičnu formulu obezbeđivanja sredstava ali.. NE ZNAJU! Zato, bih zamolila rukovodstvo da podeli svoje umeće nabavke para da bi i drugi mogli pomoći svojim sugrađanima! Još jednom, akcija je za svaku pohvalu!

OSTAVITE KOMENTAR