Na bazen još uvek sa distancom

Kupališna sezona na bazenima u Dudovoj šumi zvanično je otvorena danas, a u cilju bezbednosti svih posetilaca, kupači će, kao i prethodne sezone, morati da se pridržavaju određenih preventivnih mera.

Radno vreme bazena je i ove godine dvokratno, dok je cena ulaznice poskupela.

Kao i lani, deca do pet godina, u pratnji roditelja ili odgovorne osobe, na bazen mogu da uđu besplatno, dok deca od pet do deset godina ulaz plaćaju 100 dinara. Ulaznica za odrasle posetioce košta 200 dinara, za penzionere 50 dinara, dok za mesečnu kartu rekreativci treba da izdvoje 2.170 dinara. Iznajmljivanje ležaljke košta 50 dinara, suncobran je besplatan, dok je celodnevno korišćenje tobogana 150 dinara. Radno vreme bazena je i ove godine dvokratno, te će ponedeljkom biti otvoren od 12 do 18 časova, a od utorka od petka od 6 do 7.30, odnosno od 11 do 18 časova. Tokom vikenda bazen će raditi od 6 do 7.30, odnosno od 11 do 19 časova.

Posetiocima će se na ulazu u objekat meriti temperatura, uz obaveznu dezinfekciju ruku, a biće postavljene i dezobarijere.

– Tamo gde nije moguće držati preporučenu fizičku distancu, trenutno od četiri metra, korisnici moraju da nose zaštitnu masku. Za sprovođenje ovih mera biće zaduženi redari, spasioci i radnici preduzeća. Pratimo naredbe republičkog i gradskog Kriznog štaba i u isto vreme na bazenu trenutno može da boravi 750 kupača – ističe Tamara Dimitrioski, direktorka JKP „Stadion“.


Večernje novostiKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Cek ko je ovde lud, pa gradski stab ukinuo vanredni sranje znaci i vanredne mere ili ….lud zbunjenog??

 2. bac kaže:

  Direktorice zašto službeni automobil koristite u privatne svrhe po Bačkoj Topoli?
  Imate nov Mercedes koristite njega. Mislim da je vreme da se istražni organi pozabave sa njom.

 3. Minimalac kaže:

  Mogli ste još ove godine zadržati stare cene za nas koji smo na minimalcu i nemamo novaca za letovanje na moru

 4. JLo kaže:

  Ove mere ne postoje na bazenu na Prozivci.

 5. Gnjurac kaže:

  Zastitne maske su lako promocive, povuku u sebe vodu i brzo se istope, pogotovo one tanke, jednokratne, kineske. A jeli moze umesto zastitne maske, da se stave maske za ronjenje???

 6. tamara kaže:

  Može al samo sa sisaljkom, hihihi

 7. Indijanac kaže:

  Evo, i ja sam probao da ronim sa zastitnom maskom u Palickom Jezeru, ali kada sam izronio, maske vise nije bilo, samo su ostale one dve gumene pantljike oko mojih klempavih usiju. Sad ne znam da li se maska istopila zbog loseg materijala od kog je napravljena ili od prevelikog zagađenja vode u jezeru.

 8. Pishonja kaže:

  Na distanci ćemo da piškimo u vodu

 9. Anonimni kaže:

  Treba da držimo distancu, a krčkamo se u kolektivnoj kadi, gde delimo jedni drugima razne boleštine. Apsurd.

 10. ma ajde kaže:

  Dezinfekcija ruku u bazenu hahahahahhahaha

 11. Anonimni kaže:

  ,karta je preskupa a vanredno stanje je ukinuto pa ukinite i iznajmljivanje kafane po sred bazena-bar bi inspekcija rada to mogla.
  Koja je temperatura i cistoca vode? I koja radio stanica ce trestiti iz kafancugice nasred plivackog dela tj sportskog centra

 12. YU kaže:

  Tamara Dimitrioski, direktorka JKP „Stadion“.
  DA LI SU RADNICI JKP STADION BILI NA SISTEATSKOM PREGLEDU . A SA NJIMA I DIREKTORICA, DA LI IMAJU DOZVOU ZA RAD SA POSETIOCIMA?

OSTAVITE KOMENTAR