Na Horgošu torbe pune neprijavljenih brendiranih proizvoda

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš sprečili su danas pokušaj krijumčarenja torbi punih brendiranih proizvoda koji su kao pošiljka primljeni na prevoz do Srbije.

Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju u ranim jutarnjim časovima kada je na red za redovnu kontrolu pristigao kombi ”ford tranzit” sa prikolicom vršačkih registarskih oznaka.

Pored 26-godišnjeg vozača, u kombiju je bilo još osam putnika koji su putovali na relaciji Vupertal – Vršac i sem jednog koji je prijavio bušilicu, niko drugi nije imao ništa da prijavi za carinjenje.

Tokom detaljnog pregleda koji je usledio, carinici su u prikolici primetili dve velike torbe za koje je vozač izjavio da ih je primio na prevoz.

Čim su ih otvorili, pred carinicima se ukazalo mnoštvo kozmetičkih proizvoda marke ”viktorija sikret”: losioni i sprejevi za telo, kao i garderoba iste robne marke (pidžame, majice, bademantili, papuče itd.), ali i pet ženskih ručnih časovnika marke ”emporio armani”, torbe, kao i jedan tuš za ispiranje zuba i desni.

U pomenutim torbama otkriveno je ukupno 106 neprijavljenih proizvoda, čija je vrednost procenjena na gotovo 500.000 dinara.

RTVKOMENTARI

 1. Inspektor.. kaže:

  Otkrili carinici na granici kod Horgoša ??? A zašto ne otkrivaju tu silnu švercovanu robu koja se prodaje na Subotičkom buvljaku svakog dana ?

 2. Nebojisha kaže:

  @Inspektor, nemoj odmah udarati na sirotinju na buvljaku. Bolje pitaj gde su milioni i milioni u robi koja ulazi u zemlju sleperima sa “legalnim” papirima i onda nestane a iza svega stoje ljudi iz svih mogucih era vlasti, od Milosevica do danas.

 3. Croat kaže:

  svaka cast, dve cele torbe kozmetikea a tek tus za zube !! Ponosan sam na nase carinike! samo strogo i posteno!
  Ovo je inace neka sprdnja od vesti??

 4. Do gradonacelnik.Mami me,hapsi me kaže:

  Nebojishs
  Pusti ti Milosevica.On je proputovao od Haga da Hada.Vidi ti danasnju grupaciju bivsiv carinika i bivsih milicionera.

 5. Prva medju lepima kaže:

  Stvarno retardirani komentari,neka sprdnja od vesti.Victoria secret nije uopshte skup, 106 proizvoda ,tamo pidzamice kostaju 10 eura,kako je doshlo do 4166 eura?

 6. NekadDavno kaže:

  Bics poklona za Bozic kod carinika

 7. waterpik kaže:

  Sta je onaj “waterpik ” ?

 8. Inspektor.. kaže:

  @ Nebojisha Ostavi tu kako veliš ‘sirotinju’ na subotičkom buvljaku.Dobro oni znaju ko su im gazde i u čijem vlasništvu su ti lokali za koje plaćaju zakup. Još samo da ih registruje i Subotička porazna uprava za plaćanje poreza na izdavanje zakupa i za porez na nektretninu-začudio bi se. Sva zvučna subotička imena i prezimena. Kako kažu subotičani na ‘rakaš’.

 9. Arsen Lupiga kaže:

  Mami me……
  Izgleda da je hteo mimo te grupacije.

OSTAVITE KOMENTAR