Na Makovoj sedmici automobil udario u objekat Doma zdravlja

Jedno vozilo je sletelo sa puta, prešlo preko dečijeg igrališta gde je srušilo ljuljašku, da bi se zabilo u zid ustanove.

Prema nezvaničnim informacijama nije bilo povređenih, i u tom trenutku srećom na igralištu nije bilo dece. Na zgradi ambulante napravljena je manja materijalna šteta. Ovim povodom subotički policajci koji su izašli na lice mesta nisu dali nikakve informacije, te je nepoznato zbog čega je vozilo sletelo sa puta. Prema rečima očevidaca, vozilo je velikom brzinom uletelo u krivinu na kojoj se nalazi  igralište i nešto dalje ambulanta.

RTV PannonKOMENTARI

 1. Sale kaže:

  Majmun…

 2. Pravdoljub kaže:

  Ne u ambulantu! I još preko igrališta. I ovako je sve devastirano. I ta igrališta. Skoro svuda su blizu puteva , treba da su dalje od saobraćaja uopšteno zbog svega: zagađenja, opasnost od uletanja poput ovoga, opasnost od istrčavanja dece na put. Igrališta treba da su izdvojena na bezbedne lokacije. sa druge strane neznam…čemu ta jurnjava? Više ljudi maltene strada u saobraćajkama nego u ratu. Tu već treba ozbiljno treba da se zapitaju svi nadležni. Uzalud više i kažnjavanja, neki jednostavno jure li jure. Treba li možda malo više edukacije? Oštrije kazne? NEZNAM.

 3. Mister No kaže:

  Relativizira se vožnja razmażenih pijanih i drogiranih vozača,u odnosu koliko se osuđuje izgradnja verskih objekata i praktikovanje verskih obreda.

 4. Barley kaže:

  Nadrogirani i pijani idiot

 5. ISKREN kaže:

  Bez imena i iniciijala

 6. Mila kaže:

  Neki “”tatin”” sin!!!! Zato nema inicijala!

OSTAVITE KOMENTAR