Na molbu Mike Jančikina novinarka poklonila harmoniku

Gerontološki klub Centar II juče je na poklon dobio harmoniku od poznate novinarke Mire Adanje Polak. Tim povodom u klubu je održana svečanost koja je bila posvećena  novinarki.

Ideja da se zatraži instrument koji je nedostajao Horu Veselica potekla je od Mike Jančikina, koji se za pomoć obratio međunarodno priznatoj novinarki Miri Adanji Polak, tako  što je joj napisao pismo u nadi da će dobiti traženi instrument.

 

Harmonika na dar, poklon Mire Adanje Polak, kao odgovor na pristiglo pismo, ispunila je srca kako Čika Mike, hora Veselice, orkestra Romansa, tako i svih članova Gerontoloških klubova, kao i svih zaposlenih u Gerontološkom centru Subotica.

 

Direktor Gerontološkog centra, dr Nenad Ivanišević kaže da su napravili događaj u čast novinarke, jer u ovom vremenu svaki znak pažnje je značajan. Danas kada je socijalna zaštita na marginama društva, penzioneri sve lošije žive svaki znak pažnje im mnogo znači, objašnjava Ivanišević.

 

 KOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    Bravo Bravo! Nije zaboravila gospodja gde je odrasla. 

  2. Aleksa kaže:

    A gospodin Ivaniišević je na preuzimanje harmonike verovatno stigao direktno iz BOSS-a, gde ga možete naći svako prepodne, verovatno je to filijala Gerontološkog centra.

    E moj čika Miko, pa zar novinari zaista nemaju o Vama ispričati mnogo lepšu priču, zar niko više ne zna za Vas i dubok trag koji ste ostavili u kulturi Subotice.

OSTAVITE KOMENTAR