Na prodaju pekarska oprema vredna skoro 45 miliona dinara

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju imovine Fidelinka-Pekare iz Subotice javnim prikupljanjem ponuda.

Najvažniju imovinu stečajnog dužnika čine, kako se ističe u oglasu, oprema koja se nalazi u prostorijama zakupca na adresi Čantavirski put 1 u Subotici: tunelske peći, fermentacione komore, vektorski regulator, podizač-prevrtač, mašine za oblikovanje, transporteri, rotaciona peć, kotlarnica, međufazni silosi za brašno, agregati, pneumatski transporter, razdelnik, linija za prezlu i dr.

Procenjena vrednost pokretnosti iznosi 43.648.100 dinara, a depozit za učešće u postupku prodaje radi dostavljanja pismene ponude iznosi 8.729.620 dinara.

– Procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na ma koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude – dodaje se.

Javno otvaranje ponuda održaće se 5. maja u 12 časova na adresi: Maksima Gorkog 23 u Subotici.

Detalji prodaje se mogu pogledati OVDE.

eKapijaKOMENTARI

 1. KK kaže:

  Da li postoji još nešto u ovom gradu da se može uništiti? Npr, ovo je moralo, da bi ona „skroz dobra“ radila. I tako sve na isti šablon

 2. Deks kaže:

  Sramota,nekada se znalo ko pece hleb za sever Backe,i razvozi njihovim brendiranim vozilima,iveco i tamicima 🙂 E to je bio hleb,a ne ova danasnja sramota,ne znam ni gde se pece hleb,a razvoz rade sesnaest privatnih firmi.Nisam za AV,ali sto se tice ove firme razvalili su je prethodni,nikad se ne vratili.

 3. dule kaže:

  @Deks
  Sve velike firme u Subotici su razvalili „prethodni“.

 4. Kis k... kaže:

  Sad će žena Čedomira Jovanovića da se omasti..budžasto kupili a sad da obere dobru lovu..

 5. Dosta mi je svega kaže:

  Ma nosite se svi u tri lepe p..ke materine.Sram da Vas bude.Srbija je “ kokošinjac“ od Države.Uhapsite Čedu, ne smeta, ni njegovu Ženu,ne smete, Brritanski agenti? Sada kada nam pretite sa nestašicom hrane, pazi bogati.Ološi belosvetski.Batina ima dva kraja.

 6. jovan kaže:

  Svaka čast Mađarima i Kasa Jožefu . Naime on kao komunista nije hteo da preda fabrike drugima posle raspada komunističkog sistema već je nastojao da sve što se može uništi…da danas ovi ne bi mogli da koriste.

 7. Toranj kaže:

  Nema više Fidelinke, Zorke, Aurometala, 29.novembra, Solida, sve jake firme, samo u sećanju radnika koji su radili tamo, zaradjivali platu i od te plate hranili i školovali svoju decu.Srednja klasa nestala, sad samo bogati i siromašni i sve veći raskol izmedju njih. Neke druge vrednosti su u modi.

 8. YU kaže:

  dule
  Kis k..
  IMATE NA INTERNETU GEOSRBIJU SA BROJEVIMA PARCELA. POSTOJI I
  EKATASTAR JAVNI PRISTUP GDE MOŽETE DA VIDITE KOJE VLASNIK.
  -.Siniša Mali
  Februara 2001. godine postavljen je za pomoćnika ministra za privatizaciju u sklopu Ministarstva za privredu i privatizaciju Vlade Republike Srbije. Krajem 2001. godine, nakon osnivanja Agencije za privatizaciju 17. jula, prelazi na mesto direktora Centra za tendersko-aukcijsku privatizaciju, restrukturiranje i tržište kapitala u toj Agenciji. Na toj funkciji ostaje sve do kraja 2003. godine. Početkom 2004. godine osnovao je svoju kompaniju koja se bavi savetovanjem u oblasti kupovine i prodaje preduzeća
  POGLEDAJTE I NEŠIRITE DEZINFORMACIJE-

 9. Mili kaže:

  Da li to znaci da ce je Šiptari kupiti?!

 10. Vera kaže:

  Sps je počeo da uništava a žuti doktajčili.
  Da bog da pocrkali dušmani. Fidelinka je bila fabrika za ponos.

 11. jovan kaže:

  A zašto AV nije obnovio i pokrenuo proizvodnju ?

 12. Zašto tebe zvati Glupi Ovan kaže:

  E moj Ovane, tebi još nisu saopštili da više ne živimo u socijalizmu, da je sprovedena privatizacija i da država više ne podiže fabrike?

 13. Realnost udara gde najvise boli kaže:

  Ako ja dobro znam Siniša Mali je vlasnik iste. Znaci vasa izdajnicka SNS!!! Ako Mali i nije bio u SNS kada je kupio, imao je 10 godina da vrati fabriku Suboticanima i pokrene proizvodnju, zasto to nije uradio a picoustom puna usta njegove dece to jest otvorenih fabrika?

 14. dule kaže:

  @YU
  Ja širim drzinformacije. Po vama ispada da je Siniša Mali drmao državom posle 5. Oktobra. Ne gospodine, nego je tadašnja vlada DOS-s bila izvođač zadataka dobijenih od mentora iz inostranstva. Sve odluke su donosili oni a ne Siniša Mali koji je kao državni službenik trećeg reda sprovodio ono što su mu naređivali Djindjić, Živković, Batić, Kasa i ostala bratija. Ja sam lično prisustvovao sastanku na kome je Kasa lupao šakom u sto kada je raspravljano o formiranju „predela izuzetnih odlika“ na području jezera Treset a što je značilo kraj za DP „Palić“ koje je hranilo 50 porodica. Lupao je šakom jer je nas nekoliko samo tražilo obrazloženje zašto se to radi i zašto ti ljudi ostaju bez posla. Bio sam takođe prisutan u DP“Meteor“kada je u kancelariju upao „krizni štab“ i izbacio direktore na ulicu sve to snimajući i puštajući kasnije na TVSU. Bio sam i u OŠ „S. Marinković“ kada je pijani profesor upao na sastanak školskog odbora i pretio svima. U Severu je jedan od vođa na skorašnjim blokadama šamarao Krajningera, tadašnjeg direktora. Slično je bilo svuda. U SDK su Dinkić i Zabunović upali naoružani. Nigde na tim mestima nisam video S. Malog.

  • +++ kaže:

   Dule – Taj Krajninger, takav je kakav je, kao direktor je za vreme sankcija očuvao „Sever“ i radnici su, makar na prinudnom odmoru, mogli da prežive, imaju staž i socijalno i nadaju se da će se vratiti u svoju fabriku. Onda su došle ovakve džukele 5. oktobra i uništili „Sever“ do kraja a radnike izjurili na ulicu. Slava Đinđiću! Takvi krvožedni psi kao ovaj što je šamarao Krajningera i danas hoće na ulice, nije im dosta linča i batina, a 90% onih koji ovde pišu kojekakve „revolucionarne“ komentare spadaju među njih. Sve oni znaju, lično su videli, ma šta, Siniša Mali im lično rekao čega je sve vlasnik, u sve su upućeni jer prate Krik, Nova SS, N1 i slične „slobodne“ medije. E pa neće biti „Majdana“ ovde kod nas, samo pokušajte, ima da nagrajsate pošteno!

 15. YU kaže:

  Velika pljačka Srbije koja se odigrala u 90-im godinama, kada su saradnici Slobodana Miloševića prvo raznim bankarskim i drugim mahinacijama izvukli novac od gradjana, a zatim ga izneli iz zemlje, najpre na Kipar a onda ko zna gde sve. -Slobodna evropa-
  „Radna grupa Saveta Evrope odlučila je u ponedaljak da skine sankcije Slobodanu Miloševiću i 13-orici njemu bliskih ljudi.Na spisku EU je ukupno 14 imena: Slobodan Milošević, njegov preminuli brat i bivši ambasador u Moskvi Borislav Milošević, kao i supruga Mirjana, sin i kćerka, Marko i Marija i snaha Milica Gajić, bivši predsedik Srbije Milan Milutinović kao i grupa haških osuđenika i optuženika : bivši ministar policije Vlajko Stojiljković, koji je sam sebi presudio, generali Dragoljub Ojdanić i Nebojša Pavković, zatim Nikola Šainović, Mile Mrkšić, Miroslav Radić i Veselin Šljivančanin.OSLOBODIOCI I BORCI.Ovi posle njih su sitne ribe.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 82 = 90

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: