Na Prozivci sutra – ljubav, vera, nada

Sve je spremno za 3. humanitarni Bazar za Olivera koji će se održati u sutra, 4. oktobra 2020. godine od 13-19 časova na Prozivci – između Gabrić ćuprije i spomenika.

Dream Team:Danijela Katančić, Sabina Mahalik, Nevenka Kočiš, Danijela Matković, Radmila Rada Vidaković, Ranka Kasiković Davčik, Sanja Mihajlović, Svetlana Dozet Paunović, Dragana Novčić

Humanitarni Dream team koji je ovu akciju pokrenuo, a kom su se sada pridružili i brojni sugrađani, firme i pojedinci obezbedili su mnoštvo zanimacija i nagrada. Spremana je tombola sa raznovrsnim i vrednim nagradama: putovanjima, biciklima, igračkama, garderobom, alatom, nakitom…

Poklona za tombolu je mnooogoo…

Gumeni dvorci, aparati sa balonima, animatori, školica sporta koja će organizovati razna dečja takmičenja, slatkiši, slaniši, puno dobre volje, zabave i ljubavi garantuju jedno divno popodne namenjeno deci, a pre svega malom Oliveru kome treba pomoć kako bi im se i on što pre pridružio u igri.

Oliver Pal Gajodi iz Bajmoka, rođen je 2019. i boluje od smrtonosne neuromišićne bolesti – Spinalna mišićna atrofija, tip 1. Radi se o vrlo progresivnoj bolesti koja napada mišiće i brzo se gube osnovne životne funkcije kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje. Sa dva ipo meseca je Oliver primio prvu terapiju. Nakon toga je bio jako slab i više vremena provodi u bolnici nego kod kuće. I sada se nalazi u bolnici, na respiratoru. Jedina nada je genetska terapija i lek Zolgensma koji koštaju čak dva miliona evra.

Zato dođimo u nedelju na Prozivku, kupimo svoju tombolu, zabavimo se i pomozimo Oliveru da živi bez bolesti.KOMENTARI

  1. bac Vranje kaže:

    Ajmo sada svi za nasu decu ili ste lagali da bi punili dzepove. Da vidimo da li vam je obraz ko djon

OSTAVITE KOMENTAR

5 + = 7