Na severu Bačke za svačiji ukus

– Ja sam Vojvođanka, vaša sam i zasta imam mnogo fanova iz Subotice – ističe Nataša Bekvalac koja će posle pet godina ponovo biti pred subotičkom publikom, kojoj je obećala provod za pamćenje.

– Prošli put sam nastupila u jednom klubu i baš se radujem novom koncertu. Drago mi je da sam deo obeležavanja Dana grada Subotice. Sigurna sam da će biti odlična atmosfera i da ćemo se svi dobro zabaviti.

U sklopu proslave Dana grada Subotice na centralnom gradskom trgu sutra uveče će nastupiti pop pevačica Nataša Bekvalac, dok će u subotu na istom mestu posetioci moći da uživaju u zvucima klasične muzike i koncertu Subotičkog simfonijskog orkestra sa solistom Jadrankom Jovanović.

Subotički simfonijski orkestar svake godine oduševi sugrađane sjajnim koncertom klasične muzike. Po rečima Kristine Mate, ovoga puta pripremili su dela popularne klasike sa poznatim orkestarskim delima i arijama opera i opereta.

– Program je napravljen po izboru koncertmajstora i direktora Miloša Nikolića, a dirigent će biti Mikica Jovetić – navodi Mate. – Kao solisti nastupiće naša operska diva Jadranka Jovanović, kao i talentovani sopran Pamela Kiš Ignjatov, bariton Vasa Stajkić i mecosopran Višnja Popov. Zahvaljujući sjajnom ozvučenju publika će imati utisak kao da je u najboljoj koncertnoj dvorani.

Proslavu Dana grada organizuje Turistička organizacija Subotice, koja je za ovogodišnje programe izdvojila 3,4 miliona dinara.

 

Večernje novostiKOMENTARI

  1. Bubx kaže:

    Definitivno ću ići u subotu na prelep koncert kakav i priliči.A o ovom koncertu Nataše Bekvalac nemam komentar

  2. Zax kaže:

    A da se taj honorar koji ide za koncert Natase B. dao filharmoniji i time pokusao,makar donekle i privremenoresiti njen status ?!?,

  3. croat kaže:

    Natasa Bekvalac bas bila lepa zena, al bila i ostala netalentovana pevacica!

OSTAVITE KOMENTAR